2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزان

پاسخهای این تاپیک کاملا فیک هست

یک نفر مورخ ۶ دیماه ۴۰۳ سوال مطرح کرده و بقیه همزمان مورخ ۱۱ بهمن ۴۰۳ پاسخ دادن!

این تاپیک فقط برای بازاریابی دکتر  رویا صمدی ایجاد شده

کاربران هم از بازاریابان دکتر صمدی هستند

من تجربه حقیقی خودم رو درج میکنم مطالعه بفرمایید

عموما خواننده خاموش نی نی سایت هستم

ولی به خاطر احساس دینی که به هموطنانم دارم ، در این شرایط سخت اقتصادی و روانی که هموطنانم برای رفع مشکلات عصبیشون دنبال پزشک حاذق هستند و مجبورن هزینه های سرسام آور ویزیت و داروها رو پرداخت کنند، خواستم در این تاپیک و هر تاپیک مرتبط دیگه ای ، تجربه م رو از ویزیت با دکتر رویا صمدی که مطب ایشون در محتشمی ساختمان آسایش هست ، بیان کنم

بنده فروردین ۴۰۴ به ایشون مراجعه کردم. بعد از  پرداخت پانصدهزار تومن و معطلی دو ساعته با دکتر ویزیت شدم

وقتی وارد اتاق پزشک شدم فقط میتونم بگم انگار با یک رباط بزک شده روبرو شدم چرا که

اصلا به صحبتهای بیمار توجه نمیکنن

سرشون تو مانیتور هست و حتی تماس چشمی با بیمار برقرار نمیکنن

پاسخ سوال بیمار رو با تغیر میدن

هیچ توضیحی راجع به بیماری نمیدن

فقط سریع میخوان بیمارو از سر باز کنن تا بیمار بعدی رو ویزیت کنن.

در نهایت یه حجم زیادی دارو میدن بدون اینکه هیچ توضیحی ارائه بدن

واقعا رفتار ایشون با ماهیت شغل و تخصصشون هیچ سنخیتی نداره

بیماری که مشکل اعصاب داره ، یا همراه بیماری که مریضشو برای بهبود پیش دکتر میبره  در درجه اول نیاز به همدلی و درک شدن داره نه اینکه یک پزشک مثل رباط که اتفاقا در مد خشک و خشن هم برنامه ریزی شده  باهاشون برخورد کنه

وگرنه چه اصراره که بیمار اعصاب ، به پزشک مراجعه کنه

الان هوش مصنوعی جواب همه سوالات پزشکی رو میده و داروهای مربوطه رو با توضیحات و  جزئیات کافی معرفی میکنه

و اینکه کسانیکه هم که در این تاپیک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9586840/دکتر-صمدی-پزشک-کلاهبردار?page=1

گفتن داروهاش مثمر ثمر بوده ، نه اینکه جسارت کنم بگم دروغ میگن

ولی یا مشکل حادی نداشتن

یا بدنشون به داروها ، پاسخ خوبی داده

ضمن اینکه الان صنعت دارو سازی هم مثل بقیه صنایع پیشرفت خوبی داشته و نسل جدید داروها ، پر ثمرتر و کم عارضه تر شدن

من این خانم دکتر رو بر اساس نظرسنجیها در دکتریاب و سایتهای مشابه ، انتخاب کردم

ولی بعد از نارضایتی از کار ایشون ، دوباره به نظرسنجیها مراجعه کردم و دیدم بیشتر نظرات مثبت مربوط به گذشته ست!

بله دقیقا درست حدس زدید. مربوط به زمانی هست که خانم دکتر ، در حال جمع آوری مشتری بوده

و نکته ظریف دیگر اینکه کارمندان و نزدیکان دکتر برای بازاریابی دکتر صمدی نظر فیک درج کردن

دقیقا مثل همین تاپیک!

در مورد منشی ، در یکی از  تاپیکها خوندم که بسیار بدرفتار بوده ، شاید الان و در این تاریخ اون منشی تغییر کرده چون من به شخصه مشکل خاصی در ایشون ندیدم و خانم خوبی به نظر می آمدن

ولی در مورد ادمین اینستاگرام  دکتر صمدی، فقط همینقدر بگم که نعوذ بلله فکر میکنه خداست و داره با بنده هاش صحبت میکنه!

خوانندگان گرامی ، ما مردم خودمون باید به داد خودمون برسیم. در حال حاضر هیچ قانونی ما رو حمایت نمیکنه. ازتون خواهش میکنم به هر مشکلی برمیخورید با احترام نظراتتون رو در فضای مجازی منعکس کنید تا انشالله با تلاش خودمون و یاری خداوند کم کم ، این آشفته بازار سامون بگیره

مخصوصا در رابطه با قصور پزشکی در هرشکلی که باشه . 

شخصی که  درگیر بیماری هست بزرگترین مشکل دنیارو داره. هم جسم و روحش درگیره و هم جیبش در این شرایط سخت اقتصادی

متاسفانه به غیر از  پزشکان حاذق و متعهد که تعدادشون هم خیلی کم شده ، بقیه دست کاسب و تاجر رو از پشت بستن و با جان و مال مردم تجارت میکنند

پس خواهش میکنم کمی از وقت گرانبهاتون رو صرف کنید و اطلاع رسانی بفرمایید

ممنون میشم اگر نظرم بهتون کمک کرد لایک بفرمایید تا هموطنان بیشتری در جریان قرار بگیرن و برای دکتر رویا صمدی وقت و هزینه شون رو قربانی نکنن🙏

در مورد منشی ، در یکی از تاپیکها خوندم که بسیار بدرفتار بوده ، شاید الان و در این تاریخ اون منشی تغ ...

خیلی ممنون عزیزم🙏🏻😊💚

متاسفانه اکثر پزشکان مطرح در مجازی کلییی بازاریاب دارن

همچنین وکلا

یکی از اقوام ما به سایت ها پول میداد،اسمش رو داخل nوکیل برتر شهر مینوشتن درصورتی که سابقه چندانی نداشت