2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی بگو چیکارا کردی؟ ماشالله به ارادت من ۶ کیلو میخام کم کنم تو چن ماه کم کردی شما؟

منم ۶ کیلو،ولی دو روزه کم خوری میکنم،انگار تو همین دو روز شش کیلو کم کردم😂 آب شدم چرا😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
صبر 🦋🤍

مگه میشه از غذا دست کشید؟؟؟؟؟😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
میشه بگی چجوری دعات میکمم من هم قد خودت اما ۸۴ ام دوست دارم ۷۰ بشم امشب شی اول فستینگمه

گفتم عزیزم

منم ۸۳ کیلو بودم و الان ۷۲

تو چهار ماه یازده کیلو کم کردم 

فقط کافیه بخوایی و براش تلاش کنی 

کم بخوری ، تنقلات و شیرینی جات حذف کنی یکم پیاده روی و فعالیت داشته باشی 

نام 

مرسی عزیزم شیرینی جات رو کلا حذف کردی؟ اولاش سخت نبود؟ از قرص کاهش اشتها استفاده کردین یا نه؟

اره عزیزم 

نه اصلا به هیچ عنوان قرص مصرف نکردم 

و توصیه هم نمیکنم 

همون اراده ی خودت از صد تا قرص قوی تره 🦋

منم ۶ کیلو،ولی دو روزه کم خوری میکنم،انگار تو همین دو روز شش کیلو کم کردم😂 آب شدم چرا😕

اولاش آدم وزن خیلی کم میکنه بعد وسطا استپ میکنه 

رو ترازو رفتی؟ واقعا کم شدی؟

من ۷۰ کیلو ام میخام بشم ۶۴ یا ۶۲ 

شما چن کیلویی هدفت چنده؟

♡
اره عزیزم نه اصلا به هیچ عنوان قرص مصرف نکردم و توصیه هم نمیکنم همون اراده ی خودت از صد تا قرص قوی ت ...

بله درسته 

انشالله که به وزن ایده آل خودت برسی 

و دوباره به قبل برنگردی 

مثلا چ قاشق برنج میخورید؟

♡
مگه میشه از غذا دست کشید؟؟؟؟؟😂

چرا نشه 

من که آدم فضایی نیستم یکی ام مثل شما 

از چاقی خسته شدم 

از اینکه تو خیابون راه میرم نگاه همه به انداممه 

از این که لباس تنگ و کوتاه نمیتونم پوشم معذب میشم 

اونجوری که دلم میخواد نمیتونم لباس بخرم و ........

خودم و مجبور کردم 

نه اینکه هیچی نخورم 

می‌خوردم ولی کم

اولاش آدم وزن خیلی کم میکنه بعد وسطا استپ میکنه رو ترازو رفتی؟ واقعا کم شدی؟من ۷۰ کیلو ام میخام بشم ...

والا نمیدونم چند کیلوام،فقط میدونم شکم اوردم،باید چندکیلو کم کنم،

من اینجوری نیستم،وقتی آب بشه دیگه آب میشه،انگار یه جورایی معدم کوچیک میشه زود سیر میشم

قربانت ممنون برنج پنج قاشق نهایت خیلی گرسنه میشدم شش تا

منم اینجوری دارم میخورم،

فقط تو یه روز اینقدر باید برنج خورد؟یا تو هر وعده پنج تا؟