نازیلا۹۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 6770 عنوان روز 69ام قهر 134 بازدید | 13 پست بنام خدادر روز ۶۹ رفته کاری رو میکنه ک میدونه من بدم میادمعامله ارزی میکنه منم اصلا اهمیت ندادم...نشستم فیلم نگاه کردم... 1403/10/06 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابینه عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 2434 یاطلاق بگیر یا لجبازی رو بذار کن که بعداز معامله ترزی شاهد خیانتش نباشی دوست من خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
نازیلا۹۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 6770 بیخیال بابا برو اشتی کنین اصلااااااهزار بار فرصت دادم باز همون کار قبلی رو تکرار میکنهانگار اسکول مسکولهسر همین معامله ها حتی بهش گفتم یا من یا این کارچون همیشه ضرر میکنه
نازیلا۹۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 6770 یاطلاق بگیر یا لجبازی رو بذار کن که بعداز معامله ترزی شاهد خیانتش نباشی دوست من همین الان بره هم راضی ام والا
asamiraaaaa عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 2534 اصلااااااهزار بار فرصت دادم باز همون کار قبلی رو تکرار میکنهانگار اسکول مسکولهسر همین معامله ها حتی ... خودت بهتر میدونی انشالله به عقل بیاد 🌷✨️
بابینه عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 2434 اصلااااااهزار بار فرصت دادم باز همون کار قبلی رو تکرار میکنهانگار اسکول مسکولهسر همین معامله ها حتی ... معلومه به مرد جماعت بگی یا فلان یا بهمان بدتر لج میکنه متاسفانه خصوصیت ذاتی اکثرشونه مردا رو باید خام کرد با زبون خوش خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
نازیلا۹۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 6770 معلومه به مرد جماعت بگی یا فلان یا بهمان بدتر لج میکنه متاسفانه خصوصیت ذاتی اکثرشونه مردا رو باید خا ... من همه راهها رو رفتم از مشاوره بگیر تا زبون خوش...کلا انگار بمن میرسه اسکولههمین اسکول بودنش رو برای خانواده اش هم داشته باشه دیگهچطور ب اونا میرسه عاقله مرده حامی خواهر و ننه و آجیل مشکل گشاستبمن میرسه مونگول میشه هیچ دلم براش نمیسوزه
fatmeh_2006 عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 902 ارز ک خوبه عزیزم سودش خوبع رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده ..🖤
نازیلا۹۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 6770 ارز ک خوبه عزیزم سودش خوبع نه بابا اصلا سواد مالی نداره همشششش ضررهالانم دوماهه قهریم ماهی ۹۰۰ یارانه رو تونسته بهم بده یه ریال تو زندگیش پس انداز نداشته شغل پردرآمد هم داره هااااالان هیچی نداریم تو یخچال منم هیچی نمیخرم
بابینه عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 2434 من همه راهها رو رفتم از مشاوره بگیر تا زبون خوش...کلا انگار بمن میرسه اسکولههمین اسکول بودنش رو برا ... زمان میبره عزیزم به یک هفته ویکماه نمیشه ممکنه دوسال طول بکشه تااعتماد کنه براهمین اعتماد ذاتی به خانوادشه که حامی ومشکل گشاشونه خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
fatmeh_2006 عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 902 نه بابا اصلا سواد مالی نداره همشششش ضررهالانم دوماهه قهریم ماهی ۹۰۰ یارانه رو تونسته بهم بده یه ریال ... یاد نداره پس تموم دار و ندار شو از دست میده اگه اینجوری پیش برهباهاش آشتی کن از خر شیطون بیارش پایین رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده ..🖤
نازیلا۹۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 6770 زمان میبره عزیزم به یک هفته ویکماه نمیشه ممکنه دوسال طول بکشه تااعتماد کنه براهمین اعتماد ذاتی به ... چند ساله همینه والا خسته شدمزبون خوش نمیفهمهمیخوام عید باهاش هیچجا نرم ک مادرش بترکههههه
نازیلا۹۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 6770 یاد نداره پس تموم دار و ندار شو از دست میده اگه اینجوری پیش برهباهاش آشتی کن از خر شیطون بیارش پایین خره بخداااا خریه ریال پول نگه نمیداره بعدم انقد ننش از من بد گفته بامنم مشورت نمیکنهمن خودم پس انداز دارم طلا خریدم چند ساله حدود چهارصد گرم طلا دارم نصف خونه هم بنامم هست.اگه بنام خودش بود رفته بود والامادرش فقط خونه و طلا رو میبینه بی عرصه گی پسرشو نمیبینهتا اینجاش هم من جمعش کردم