2777
2789
عنوان

شیر مادر

57 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من موقعی بچه ام فقط سه ماهش بود بنا به توصیه پژشک معالج و انجام شیمی درمانی

دیگه نتونستم به بچه ام شیر بدم و حالا که 15 ماهشه فقط شیرخشک میدم 

حالا سوالم اینه که آیا همون سه ماه که بهش شیر خودم رو دادم براش کافیه بوده 

آخه خیلی جاها میگن و من خوندم میگن بچه های که از شیر مادر تغذیه میکنن باهوشتر و استخوان بندی محکم تری نسبت به بچه های که شیر خشک تغذیه کردن رو دارن 

لطف کنید بهم مشاوره بدین ا

به پسرم شیرخودمو دادم به دخترم از ۹ ماهگی شیرخشک میدم فقط انقدر بگم  کاش به پسرمم از ۶ ماهگی به بعد  شیرخشک میدادم 

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

شما به خاطر سلامتی خودتون و بچتون بهش شیر مادر ندادید الان با این فکرا فقط استرس و عذاب وجدان میگیری شما بهترین کار رو انجام دادید باه درسته شیر مادر بهتر و کاملتره ولی وقتی امکانش براتون نیست اصلا بهش فکر نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا؟؟

اول بگم من تغذیه‌م در هر دو بارداری و شیر دهی کامل بود ولی پسرم همیشه گرسنه بود ضعیف بود دخترمم داشت به همون شکل میشد تا اینکه شروع کردم شیرخشک دادن و دیگه دخترم گرسنه نبود رشدش بهتر بود وزن‌دهیش بهتر بود و....

برای خودم هم از همه جهت عالی بود 

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....