شاید من بچه م از نظر شما یا چی کلاس نهمم راستش دلیلی ندارم که بگم چرا من هفتم و هشتم ریاضی تجدید شدم یا باعث سر بلندی پدر و مادرم نشدم نمیدونم خستم ولی نمیدونم چطور تلاش کنم واسه امتحان علوم شایدم حرفای من برای شما مسخره بیاد اما هر یکی از همکلاسیام دنیای منو خراب کرد گفت فقط تلاش میکنم که باعث افتخار پدر و مادرم باشم میخوام پزشک شم
میدونی لبخند زدم بعدشم به درون خودم نگاه کردم دنبال کمبود گشتم دنبال مقصر گشتم اما نبود مقصر اونی بود که هر روز توی آینه میدیدم اونی که تلاش نکرد و الان شاکیه
میدونی من الان شاید مجبور شم برم انسانی یا رشته های دیگه اگر تجربی نیارم که فکر نکنم بیارم اما وقتی خودمو تصور میکنم که تجربی آوردم انگار یه جون به جونام اضافه میشه خیلیا میگن همش علاقه نیست اما این فقط یه علاقه نبود تموم من بود من خیلی وقته دیگه من نیستم من واقعا میخواستم یه روز یه خانم دکتر بشم و میخوام ولی سخته تلاش کردن برای یه احتمال من حتا اگه از الانم تلاش کنم و نیارم نمی تونم بگم تلاشمو کردم چون نکردم نکردم کاش میشد یه دکمه ای بود که خودمو از اینجا محو کنم یا زمان رو برگردونم اینا شاید چیزای مهمی باشن یا نباشن ولی تمام منن اینا آرزوهای منن💔