2821
2789
عنوان

بیایید لطفا

74 بازدید | 14 پست

من یه دندانپزشکم من هر بیماری میبینم تا حد ممکن هزینشو پایین میارم بعضی وقتام پول نمیگیرم البته حق الزحمه خودم  اعصابم بهم میریزه یکی بهم میگه ندارم  دوست داشتم تو شغلی باشم که با افرادی که از لحاظ مالی مشکلی ندارن مراوده داشته باشم بخدا خسته شدم🤲😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزدلم قربون قلب ودل پاکت برم 😍😍😍

عزیزم کسی که میدونی واقعاوتواناییشو داره هزینشو کم نکن وبگیر کامل چون حق توهه وازشیر مادر حلال تره برات

ولی کسی که واقعا نیازمنده کم کنی خیلی خوبه ولی همشو کم نکن 

عزیزدلم قربون قلب ودل پاکت برم 😍😍😍عزیزم کسی که میدونی واقعاوتواناییشو داره هزینشو کم نکن وبگیر کا ...

امروز یکی اومده بود کلی دندوناشو سابیدم  جرمگیری  و میکرو تبریزم و اینا بعد گفت کارگرم  ازش پول نگرفتم جیگرم کباب شد ولی خوشحال شد دندوناشو دید ولی خودم کمرم درد گرفت😭

آخه من چوب کارام میخورم ولی باز دلم میسوزه

چقدرمنی

هیچوقت ادم نشدم

همه رو مثل خودم میبینم

ولی خدا خیرت بده

میدونی چقدر خوبی میکنی

باورمیکنی من باسی سال سن اکثر دندونام خراب شدن

بخاطر نداشتن هزینه نتونستم وقتی دوسه تا بودن درستشون کنم الان همه خرابن

چندساله سردرد رودارم تحمل میکنم

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

2823
2791
2779
2792