2777
2789

بچه ها امروز اصلا لک نداشتم خیلی شاد بودم..شب اومدم برم دستشویی ساعت ۸..امروز خیلی کم خوردم بشدت ...یهو انگار قندم افتاد..پاشدم رفتم دستشویی.خونابه ازم اومد...مثل ادرار جطوریه؟ولی قرمزش..سریع رفتم بیمارستان..نوار بهداشتی رو نشونش دادم یه ترشح صورتی قهوه ای  بود فقط روش کم..گفت این نه..وقتی لخته لخته ازت اومد باید بیایی اینجا تا معاینه بشی...بعیدم نیست سقط کنی..فردا مجدد سونو نوشته واسم..الان خونه ام.‌دیگه خون ندیدم..رفتم دستشویی هم نبود..اون موقع هم ک خونابه اومد اصلا دردی نداشتم..اصلا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات دعا ميكنم سوره حجراتو برات ميخونم

ممنون خودمم الان دستمو گذاشتم رو دلم و خوندمش😘😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزممم خوبییی ...نگرانت بودم نبودییی ...شیافی چیزی نداد بهت ؟؟

نه جیزی نداد لعنتی😔

نمیدونم فقط باید صبر کنم..واسم دعا کنید😔خیلی غم بزرگیه

اخی عزیزم نگران نباش بسپار به خداوند والا خیلی هاذنه ماه رو هم لکه بینی خونریزی داشتند چیزی نشده امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد

پسر گلم 

ان شاءالله که مشکلی پیش نمیاد غصه نخور و ارامش داشته باش بسپار به خدا

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم