2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاین خیلی برام ضروریه

164 بازدید | 21 پست

کورپوس کالاموس در جنین ۱۹هفته کم رشد کرده 

دکتر میگه باید سقط کنه 

امکان داره توهفته های آینده رشدش بالا بره؟؟

کسی اطلاعات داره دریغ نکنه 

خدا خیرتون بده

عزیزم من متاسفانه اطلاعی ندارم 

هدف از نوشتن این کامنتمم انتقال دادنت به این تاپیک بود

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

عزیزم من متاسفانه اطلاعی ندارم هدف از نوشتن این کامنتمم انتقال دادنت به این تاپیک بود

لطف کردی گلم دعاکن 

خواهرم بعد ۱۲سال حامله شده الان میگن باید سقطش کنه مغزش مشکی داره،😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوگل سرچ کن اگر ب حرف دکتراعتماد ندارین با چندتا دکتر دیگه یا حداقل ی دکتر دیگه مشورت کنید ببینیو ...

ممنون عزیزم 

بعد ۱۲سال انتظار الآنم میگن جنین مشکل داره

لطف کردی گلم دعاکن خواهرم بعد ۱۲سال حامله شده الان میگن باید سقطش کنه مغزش مشکی داره،😭😭😭

هر چی خدا بخواد ، بسپارید بخدا 

ا🙏🙏

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

سلام . چیکار کرد خواهرتون ؟ ان شاءالله بچش سالمه .

سلام عزیزم 

امروز وقت دکتر داره بیمارستان امام خمینی (جنین شناس)

طفلی از این دکتر به اون دکتر 

پزشک قانونی نامه نداده برای سقط چون هفتش بالاس

امید به خدا 

ببین چون قصد سقط ندارن ، از این دکتر به اون دکتر فقط باعث استرسش میشه و هیچ کاری از هیچ کس ساخته نیست و بهتره فقط منتظر باشه به دنیا بیاد و  فقط دعا و نذر کنه که ان شاءالله بچش سالمه . منم گفتم بهم گفتن کورپوس نداره ولی بچه کاملا طبیعی و سالم بود . 

سلام عزیزم امروز وقت دکتر داره بیمارستان امام خمینی (جنین شناس)طفلی از این دکتر به اون دکتر پزشک قان ...

دکترا معمولا بدترین حالت رو میگن که بعدا مسئولیتی براشون نداشته باشه . ولی رشد مغز در هفته های آینده طبق تجربه اتفاق افتاده . تازه بهش گفته کم رشد کرده ، مال من گفته بودن اصلا نیست . ولی مشکلی نداره

دکترا معمولا بدترین حالت رو میگن که بعدا مسئولیتی براشون نداشته باشه . ولی رشد مغز در هفته های آینده ...

امروزم رفتن دکتر اونم دوباره حرفهای قبلی ها رو گفته 

شوهرش اصلا راضی نیست میگه خواب دیدم بچه سالمه خواهرم روحیشو بکل از دست داده میگه بچه ناقص به دنیا بیاد من چه کار کنم شوهرش میگه خودم نگهداری میکنم بازم توکل بر خدا 

دکتر گفته دو هفته صبر کن اگه همین جوری موند برات یه کاری میکنم 

دکترا معمولا بدترین حالت رو میگن که بعدا مسئولیتی براشون نداشته باشه . ولی رشد مغز در هفته های آینده ...

شکر خدا الهی همیشه سالم و سلامت باشه 

برای خواهرم دعا کن واقعا مونده چه کار کنه