2789
عنوان

کراتین 💇‍♀️💇‍♀️💇‍♀️

81 بازدید | 13 پست

خیلی مراقبت میخواد ؟ میخوام کراتین کنم اما نمیدونم دقیقا بعدش چیکارا باید بکنم ؟ هربار میرم حموم باید اتو و سشوار بکشم ؟   ریزش چی   نداره ؟ اگر کراتین کردین بگید

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پارسال کراتین کردم موهام ریزش گرفت😐😂

اکثرشون از ریشه میزارن یکم فاصله بدن این نمیشه 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

کراتین نکردم ولی سومین ساله که می‌خوام احیا و صافی انجام بدم ریزش نداشتم اصلا بعد از حموم هم باید حت ...

احیا و صافی   اسم خدماتشه؟ نشنیدم فرقش چیه با کراتین ؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

ماسک داخل حمام و بعد حمام میخوادموهاتم وقتی نصف آبش کرفته شد روغن آرگان باید بزنی و خشک کنی با سشوار ...

حالا روغن ارگان خوب از کجا بگیرم   تقلبی ش زیاده 

بل جاردین و پنتن ولی باز از خود فروشنده هم بپرسی راهنماییت میکنه

متشکرم عزیزم 😍