خودمو که نمیتونم گول بزنم میدونم چقدر دوستش دارم میدونمم بعد از اون کسی نمیاد که اینقدر دوستم داشته باشه و مردش باشه پام بمونه ولی منطق نمیزاره اون از اون سر کشور من ازین سر تفاوت اجتماعی خانواده ها،وابستگی خانوادم به من و حساسیتشون همه اینارو میدونم و خودم تمومش مردم اونقدر بی رحم ردش کردم بهش گفتم حسی بهت ندارم که ازم سرد شه ولی هنوزم بیو و همه چیزش اسم منه…. عذاب وجدان و دلتنگیش داره دیوونم میکنه نمیدونم چیکار کنم اولین باره اشک میریزم برای کسی…
چقدذ قوی بودین شما… شاید دلیل اینکه شما لایق عشق بودین و من نیستم همین بوده :) خوشبخت باشین همیشه
ببین من میدونم ک ما دیگه هیچوقت به هم نمیرسیم چون بابام دیگه نه چشم دیدن منو داره نه اونو ولی وقتی میبینم حالم با اون خوبه باهاش میمونم توعم وقتی میبینم حالت باهاش خوبه و دوست داره میگم ک حیفه همه چیو رها کنی
ببین من میدونم ک ما دیگه هیچوقت به هم نمیرسیم چون بابام دیگه نه چشم دیدن منو داره نه اونو ولی وقتی م ...
من دلشو ندارم تو این بیست و سه سال حتی یه بارم نشده بابام سرم داد بزنه همیشه براش بچه خلف بودم از طرفی اونم داغونه دیگه چه فایده داره بزار من زخمشو به جون بخرم ک اون بتونه عاشق یکی دیگشه زندگی کنه…