2777
2789
عنوان

ولی اون هنوز به فکرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 50 پست
اره میدونم بابام صلاح منو میخواد ولی همین الانم همینه بیست و سه سالمه تقریبا و طرفم گفت شیش هفت سال ...

ببین منم داغون شدن بابامو سر این پسر دیدم واقن حالش بد شد ولی من از کسی ک دوسش دارم دست نکشیدم 

گفتم اگ واقن عشق ما واقعیه پس همه چی درست میشه 

پدرتم ببینه تو حال دلت با یکی خوبه 

راضی میشه به این وصلت

اره درسته حق باشماست ولی نمیتونم قول بدم پدرم در اینده اجازه ادامه دادنو بده و دوباره این اتفاقا نیو ...

مطمئنم می‌تونی بهترین تصمیم رو بگیری

قربونت برم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

خواهش می‌کنم عزیزم ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین منم داغون شدن بابامو سر این پسر دیدم واقن حالش بد شد ولی من از کسی ک دوسش دارم دست نکشیدم گفتم ...

چقدذ قوی بودین شما… شاید دلیل اینکه شما لایق عشق بودین و من نیستم همین بوده :) خوشبخت باشین همیشه 

چقدذ قوی بودین شما… شاید دلیل اینکه شما لایق عشق بودین و من نیستم همین بوده :) خوشبخت باشین همیشه

ببین من میدونم ک ما دیگه هیچوقت به هم نمیرسیم چون بابام دیگه نه چشم دیدن منو داره نه اونو ولی وقتی میبینم حالم با اون خوبه باهاش میمونم توعم وقتی میبینم حالت باهاش خوبه و دوست داره میگم ک حیفه همه چیو رها کنی

ببین من میدونم ک ما دیگه هیچوقت به هم نمیرسیم چون بابام دیگه نه چشم دیدن منو داره نه اونو ولی وقتی م ...

من دلشو ندارم تو این بیست و سه سال حتی یه بارم نشده بابام سرم داد بزنه همیشه براش بچه خلف بودم از طرفی اونم داغونه دیگه چه فایده داره بزار من زخمشو به جون بخرم ک اون بتونه عاشق یکی دیگشه زندگی کنه…