2777
2789
عنوان

ولی اون هنوز به فکرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو که مطمئنم اینقدر دوستم داره که حد نداره به پام زار میزد مراقبم بود همه کار برام میکرد…. میخواست ...

نگران وابسته نشدنش نباش

من الان با ادمیم که دقیقن ۱۱ روز پیش همه ی خانوادم از رابطم باهاش و کارایی ک کردیم مطلع شدن و یه پام دادگاهه یه پام پزشک قانونی ولی باز نه من ولش کردم نه اون ولم کرد نه بخاطر عشق و این چیزا فقط بخاطر اینکه حال دلم باهاش خوبه منی ک ۱۱ روز پیش بدترین اتفاق دنیارو تجربه کردم بهت میگم ک ایندرو ولش کن کاری ک بخاطرش خوشحال میشیو بکن 

من میدونم که ما دیگه نمیتونیم بهم برسیم ولی واسه اینکه حالم خوب باشه و اونم حالش خوب باشه باهاشم ببین اگه واست دردسر نمیشه ولش نکن 

میدونم من هنوز هیچی نشده دارم میخورم ولی منطقم داره سرویس میکنه دهنمو

گور بابای منطق

فردا با یه نفر بخوای ازدواج کنی همش با این مقایسش میکنی و احساس پشیمونی ولت نمیکنه  اگه ازش مطمنی  پاش وایستا 

من بخاطر خانوادم از عشقم گذشتم اون رفت ازدواج کرد ولی خانوادم بخاطر پول از من گذشتم یه روز بخاطر این ...

میدونی خانوادم خیلی به من‌وابستن حتی بابام و مامانم شبا پیش منو خواهرم میخوابن همه باهم رفیقیم این یه مورد که هیچ وقت با شهر راه دور قبول نمیکنن یکی دیگه هم اینکه وضعیت مالیش کمی پایین تر بود البته که داشت کار میکرد جور کنه خونه ماشینو ولی خانواده ها نمیزارن میدونم…

میدونی خانوادم خیلی به من‌وابستن حتی بابام و مامانم شبا پیش منو خواهرم میخوابن همه باهم رفیقیم این ی ...

هیچ چیزی نشد نداره 

فقط پشیمون میشه 

تا دیر نشده فکراتو  ن که بعدش فقط حسرته 

گور بابای منطقفردا با یه نفر بخوای ازدواج کنی همش با این مقایسش میکنی و احساس پشیمونی ولت نمیکنه اگ ...

اره میدونم چون این علاقه زیادی که بهم داره رو هیچ کس دیگه ای در اینده نداره 

نگران وابسته نشدنش نباشمن الان با ادمیم که دقیقن ۱۱ روز پیش همه ی خانوادم از رابطم باهاش و کارایی ک ...

ولی اون شدیدا وابسته اس زندگیش به خاطر من بهم ریخته بود در صورتی که من حتی یه بله ساده بهش نداده بودم نمیشد بدون فکر به اینده ادامه داد