anida_banoo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 13128 عنوان کی رژیم فستینگ عالی گرفته و وزن خوبی کم کرده 1365 بازدید | 25 پست لطفا ریز به ریزشو بهم بگین چون توی نت کلی فستینگه.۱۰۶ کیلوعم خسته شدم دیگه 1403/10/06 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17932 پسر داییم گرفته خیلی لاغر شده قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 فستینگ شوکه و روش موقتیهرژیم مناسبتو باید دکتر بده درکنارش ورزش کنیهر وقت استپ وزنی پیدا کردی به مدت چند روز رژیم فستینگ بگیری چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17932 دقیقشو نمیدونم چیکار کرده ولی شب ساعت ۱۰ فک کنم مجازن چیزی بخورن تا ۸ صبح . ۸ تا ۱۰ شب دوباره ممنوعه ی همچین چیزی گفت قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
sadrasara عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2231 من با کالری شماری لاغر کردم اما بازهم برگشت من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
blank عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2958 ولی در کل کالری شماری بهتره + فستینگهرروز بخوای فستینگ ۱۶.۸ باشی بستگی به خودت داره که میتونی یا نه 🤸🏻♀️
anida_banoo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 13128 ولی در کل کالری شماری بهتره + فستینگهرروز بخوای فستینگ ۱۶.۸ باشی بستگی به خودت داره که میتونی یا نه عزیزپم والا در کل روز من یک وعده ناهار فقط میخورم و بس
anida_banoo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 13128 فستینگ ۱۶.۸ خوبه۵.۲ هم برای جلوگیری از استپ وزنی خوبه گلم من باشگاه رفتم ۷ کیلو کم کردم الان دوماهه اصلا کم نمیکنم. فکر کنم باید فستینگ بگیرم. میگی چیا بخورم
barank عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6957 من الان سه هفته اس رژیم فستینگ هستم عزیزم ۱۶ ساعت هیچی نمیخورم ۸ ساعت میخورم البته قندو کامل حذف کردم و کالری شماری میکنم جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
sepideh1379 عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 20756 دقیقشو نمیدونم چیکار کرده ولی شب ساعت ۱۰ فک کنم مجازن چیزی بخورن تا ۸ صبح . ۸ تا ۱۰ شب دوباره ممنوع ... اشتباه زدی😂🤦🏻♀️ 🏋️♀️👩🏻🦱🌱
blank عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2958 عزیزپم والا در کل روز من یک وعده ناهار فقط میخورم و بس اینجوری که خوب وزن کم نمیکنی یهو از رژیم هم زده میشیاممکنه بدنت کلاً آسیب ببینه یا استپ وزنی بگیری 🤸🏻♀️
حسود_آقامون عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 8113 من فستینگم،، لاغر کردم، ولی بیشتر سایز کم کردم، ینی شکمم تخت نشد، یا پهلوهام کامل اب نشد، کمرم باریک نشد، رونام لاغر نشد،،، خیلی کم لاغر شدم، بیشتر از سایز کم کردم 🦋🌱