2789
عنوان

درد دل

49 بازدید | 5 پست

خیلی استرس دارم نمیدونم چرا انقد باید هرروز استرس بکشم اشتهام کامل کور شده معدم زخم شده همش درد میکنه و نمیدونم خونریزی میکنه یا چی هم درد میکنه هم یه بوی میاد موهام میریزه اصلا لبام خشک هرروز دازم هم استرس خانواده میکشم از بچگی دعوا تو خونه بود الانم ادامه داره بیماری وسواس فکری و افسردگی گرفتم همش خونه ام فوبیا دارم از خونه بیرون نمیرم دارم دیوونه میشم دکترم نمیرم چون قرار نیس محل زندگیم تغییر کنه مجبورم تا روز مرگم تحمل کنم هم اینکه هزینه روان درمانی زیاده هم روحم بهم رخته هم روان و جسمم تنها یه راه داره از این خونه برم اونم ازدواجه ولی اونم ادم درست حسابی گیرم نیومد، خاستگار خوب ندارم از یه نفر خوشم میاد اما اونم محاله از من خوشش بیاد چون مطمئنم با کسی مثل من ازدواج نمیکنه همکار هستیم ولی اون ادم مذهبی مانند و محترمیه مطمئنم هیچ حسی بهم نداره اگه خود کشی گناه نبود و جهنم نبود اخرش و خانوادم غذاب نمیکشید میمیردم اما حتی راه مردن هم خدا برام بسته یه بار اینکارو کزدم پشیمون شدم نجاتم دادن 😞😞😞 برای همین لیاقت من ازدواج با پسری مثل اون نیست که از این خونه برم

منم حالم خیلی بده دقیقا مثل تو خوشم نمیاد ازش عاشقشم ولی اون رو نمیدونم دارم روانی میشم کاش خودکشی و ...

درد من عاشقی نیست مشکل روانی دارم تو خانوادمم دارم اذیت میشم البته عاشق شدم قبلا ولی به خاطر همین خانواده اینا ولم کرد گفت با من بمون ولی باهات ازدواج نمیکنم منم نتونستم قبول کنم البته اینکارو کردم ولی باز ولم کرد کلا رفت برگشت رفت برگشت فهمید احمقم هر دفعه قبول میکنم منم اخرش دیگ بی حس شدم و رهاکردم گفتم چون دروغ میگفت دوباره گولم زد فقط دنبال اینم از دواج کنم برم ولی میدونم ازدواجم کنم دوباره مشکلاتم شروع میشه چون باید خودم پول جهازمو جور کنم خودم وسایلایی ک برا پسر میخرن رو بخرم اما من حقوقم کفاف خورد خوراکمم به زور میده با اینکه دخترم خرج خانوادم با منه جدای از اون بخاطر شرایطم پسر با آبرو محترم خواستگارم نیست اینیم ک گفتم فقط ارش خوشم میاد اما میدونم اون میره با یه ادم خانواده دار و خوب مثل خودش ازدواج میکنه نه من که نمیشناسه و حتی بخواد تحقیق کنه میدونم بد خانوادنو میگن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد من عاشقی نیست مشکل روانی دارم تو خانوادمم دارم اذیت میشم البته عاشق شدم قبلا ولی به خاطر همین خا ...

عزیزم خدا کمکت کنه انشالله ای کاش شرایطت عالی بشه 

شاید گاهی باید صبر کنیم 😭😭

Everything will be fine 💯 

عزیزم خدا کمکت کنه انشالله ای کاش شرایطت عالی بشه شاید گاهی باید صبر کنیم 😭😭

از بچگی صبر کردم که بزرگ شم خودم ایندمو تغییر بدم ولی هرکاری کنی نمیتونی گذشتتو از بین ببری همیشه چوبشو میخوری گذشتت مثل سایه دنبالته فقرم همینطور هرچقدر تلاش کردم با درس و اینا زندگیمو تغییر بدم باز همونم شاید حتی بدتر چون حتی با بزرگ شدنمم بدبختیام نرفت نه میتونم ماشین بخرم نه ازدواج کنم نه از این خونه برم فقط باید تحمل کنم چاره ای ندارم