2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فیس دوکس میزنم عالیه اما هر چی انتخاب میکنی برند فرانسوی باشه عالین

رنگیه فاقد چربی منم جوش میزنم با بیرنگ با این اصلا

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

فیس دوکس خیلی خوب بود من میزدم ولی رد سفسدی میندازه بعضیا دوس ندارن ولی من دوست ذاشتم چون پوستم چن درجه روشن نشون میداد

الان ضدافتاب ساین اسکین میزنم عالیهههههه انگار هیچی نزدی ب پوستت. برت پوست حساس نمیدونم خوبن یا نه باید داروخونه بپرسی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

من فیس دوکس میزنم عالیه اما هر چی انتخاب میکنی برند فرانسوی باشه عالین

من بیودرما دارم فرانسوی ولی به درد نمیخوره

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

من بیودرما دارم فرانسوی ولی به درد نمیخوره

آخه اکثر فرانسوی ها با پوست من سازگارن خیلیا دیگه هم راضی بودن

آخه اکثر فرانسوی ها با پوست من سازگارن خیلیا دیگه هم راضی بودن

یعنی بیودرما خوبه

منظورم از نور افتاب جلوگیری میکنه

مال من صورت سفید میکنه مثل گچ وقتی کرم پودر یا کانسیلر میزنم صورتم تیره میشه

نمیدونم چی کار کنم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

یعنی بیودرما خوبهمنظورم از نور افتاب جلوگیری میکنهمال من صورت سفید میکنه مثل گچ وقتی کرم پودر یا کان ...

خب میخوای عوضش کن