2777
2789

میدونید فقط بخاطر دخترم که چهار ماهست دارم تو زندگیشم دوسشم دارم اما اون نه انگار .هرچی به دهنش میرسه بهم میگه . هر جور دلش بخاد باهام حرف میزنه. بهم میگه ازت سرم...... تو دانشگاه باهم دوست شدیم ترم بالاییم بود قبل از اون باچند نفر دوست بودم صاف و ساده بهش گفتم اونم مثلا قبول کرد بچه ها من خیلی خرم خیلی قبل ازدواج باهاش رابطه داشتم خیلی دختر ازادی بودم.بهش علاقه مند شدم و بعدم عاشقش واسه همین هرچی گف گفتم چشم چادریم کرد نماز خون  ........هرچی گف گفتم باشه اما بعد ازواج خیلی دعوا میکنیم همیشه بهم میگی من تو رو از اشغال بیرون کشدیم.قبل ازدواج خیلی اعتماد بنفس داشتم همه منو خوشکل و شاد میدونستن اما از وقتی ازدواج کردم بهم میگه زشت دماغ گنده و....الانم بعد زایمان هر روز ازم ایراد میگره اون بعد کارشناسیش تهران ارشدشو گرف الانم دکترا میخونه مشهد منو نذاشت برم سر کار  من تهران که بودیم همش تنها خونه بودم الانم که بابچه سرگرمم .از زمان عق همش بحث داشتیمکاش همون موقع طلاق میگرفتم همیشه من کوتاه اومدم.اصلا نمیذاره برم بیرون که بخاد بهم پول بده تنها اخلاق خوبشم اینه که اهل کار و درسه. چشم پاکه. موندم بخدا هرچی سعی میکنم باهاش مهربون باشم ازم یاد بگیره محبت رو اما یه ذره که خوب میشه باز یه حرف تلخ بهم میزنه یا بالحن بعد حرف میزنه باهاش قهر میکنم اما زود فراموش میکنم دوباره فرداش باهاش حرف میزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگوتوهم همچین پاک ومنزه نبودیا

توهم توی اون رابطه بودی

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

علتش خودتی. خودتو عوض کن اونم عوض میشه. اطاعت زیادی بی ارزشی میاره.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

همين كه چشم و دل پاكه دنيايي ارزش داره عزيزم

به طلاق فكر نكن سعي كن با صبر ومتانت درستش كني 

بزرگترين درساي زندگيتو هميشه نامردترين آدماي زندگيت بهت ياد ميدن  

عزیزم خودتو انقد پیشش کوچیک کردی هوا ورش داشته. این مردا هر چقدر بهشون رو بدی پرروتر میشن. باید مدلی باشی ک خودت دوس داری نه ورژنی که اون ازت میخواد.اون تو رو اونطور که بودی دوس داشت  اگه اونی بشی که اون میخواد ازت زده میشه. اخلاق مشترک همه مرداس

كم كم خوب ميشه

هميشه تو گوشش بخون كه خيلي دوسش داري

و به خاطرش هر كاري ميكني

به خودت تو خونه برس

ولي بيرون خونه ساده باش

هميشه بهش محبت كن

اونم دوست داشته كه باهات ازدواج كرده

احساس ميكنم كمي بهت بي اعتماده

اونم به مرور زمان درست ميشه

دنيا دو روزه   

بنظر من تا ميتوني بندازش تو خرج به خودت خيلي برس اعتماد بنفس قبلتو بدست بيار 

جوري باش تا بفهمه به اينجا هم كه رسيده از خانومي تو بوده