میدونید فقط بخاطر دخترم که چهار ماهست دارم تو زندگیشم دوسشم دارم اما اون نه انگار .هرچی به دهنش میرسه بهم میگه . هر جور دلش بخاد باهام حرف میزنه. بهم میگه ازت سرم...... تو دانشگاه باهم دوست شدیم ترم بالاییم بود قبل از اون باچند نفر دوست بودم صاف و ساده بهش گفتم اونم مثلا قبول کرد بچه ها من خیلی خرم خیلی قبل ازدواج باهاش رابطه داشتم خیلی دختر ازادی بودم.بهش علاقه مند شدم و بعدم عاشقش واسه همین هرچی گف گفتم چشم چادریم کرد نماز خون ........هرچی گف گفتم باشه اما بعد ازواج خیلی دعوا میکنیم همیشه بهم میگی من تو رو از اشغال بیرون کشدیم.قبل ازدواج خیلی اعتماد بنفس داشتم همه منو خوشکل و شاد میدونستن اما از وقتی ازدواج کردم بهم میگه زشت دماغ گنده و....الانم بعد زایمان هر روز ازم ایراد میگره اون بعد کارشناسیش تهران ارشدشو گرف الانم دکترا میخونه مشهد منو نذاشت برم سر کار من تهران که بودیم همش تنها خونه بودم الانم که بابچه سرگرمم .از زمان عق همش بحث داشتیمکاش همون موقع طلاق میگرفتم همیشه من کوتاه اومدم.اصلا نمیذاره برم بیرون که بخاد بهم پول بده تنها اخلاق خوبشم اینه که اهل کار و درسه. چشم پاکه. موندم بخدا هرچی سعی میکنم باهاش مهربون باشم ازم یاد بگیره محبت رو اما یه ذره که خوب میشه باز یه حرف تلخ بهم میزنه یا بالحن بعد حرف میزنه باهاش قهر میکنم اما زود فراموش میکنم دوباره فرداش باهاش حرف میزنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم خودتو انقد پیشش کوچیک کردی هوا ورش داشته. این مردا هر چقدر بهشون رو بدی پرروتر میشن. باید مدلی باشی ک خودت دوس داری نه ورژنی که اون ازت میخواد.اون تو رو اونطور که بودی دوس داشت اگه اونی بشی که اون میخواد ازت زده میشه. اخلاق مشترک همه مرداس