2777
2789
عنوان

چطور پیک می نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 34 پست
استارتر به موقع و به اندازه حرف زدن و با اعتماد به نفس بودن و خودتو دوست داشتن و موفقیت و پیشرفت بهت ...

کاملا درسته 

مرسی💚🌱🙏🏻

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
علاوه بر کتاب خواندن میتونی از جملات تاکیدی استفاده کنی با خودت گفت و گوی درونی مثبت داشته باش هیچوق ...

واقعا مرسییی

واقعا این عادت که تو ذهنم به خودم بد و بیراه بگم و دارم و از این به بعد سعی میکنم نگم

آره اگه بهم کتاب معرفی کنین واقعا ممنون میشم

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این به بعد حرفایی بزن که خودت دوست داری و به پیشرفت یا حال خوبت کمک میکنه ذات آدما یکیه همه آدما ...

ممنونم🙏🏻🤍

واقعا مرسیییواقعا این عادت که تو ذهنم به خودم بد و بیراه بگم و دارم و از این به بعد سعی میکنم نگمآره ...

خواهش میکنم عزیزم💜

سرچ کن تو گوگل 

کتاب بهترین نسخه ی خودت باش داداش رضا 

قیمتش مناسبه حدودا ۷۰تومنه 

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
خواهش میکنم عزیزم💜سرچ کن تو گوگل کتاب بهترین نسخه ی خودت باش داداش رضا قیمتش مناسبه حدودا ۷۰تومنه

سپاسگزارم 

لطف کردین 🙏🏻🌱