2777
2789
عنوان

خانما نمک....کمک...😣

| مشاهده متن کامل بحث + 5566 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ید توی بدن بصورت یون جذب میشه ولی یدی که به غذا اضافه میشه بصورت مولکولیه. به نظرت چجوری به تیروئید ...

عزیزم طب اسلامی چجوریاست؟؟؟

توی همه شهرها هست؟؟

میشه ی کم بیشتر توضیح بدین؟

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
قد:161 وزن:51 15 سالمه بدنم خیلی لاغره غذا جذب بدنم نمیشه 

اووووخی😃

کوشولوووویی که😚😚😚

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
قد:161 وزن:51 15 سالمه بدنم خیلی لاغره غذا جذب بدنم نمیشه 

وااااا.....قد و وزنت عالیه....مخصوصا برا سنت.....من ۲۹ سالمه....۱۶۴ یا ۱۶۵ قدمه...دارم خودمو میکشم بشم ۵۳....اصلا چاق نشیا....تازه سنت بره بالاتر باید رژیم بگیری که لاغرم کنی

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
وااااا.....قد و وزنت عالیه....مخصوصا برا سنت.....من ۲۹ سالمه....۱۶۴ یا ۱۶۵ قدمه...دارم خودمو میکشم ب ...

متأهل باشی با این سن شوهرت توپر دوس داشته باشه چی من از ناحیه پایین تنه خیلی لاغرم مچ دست صورتم هم همینطور

متأهل باشی با این سن شوهرت توپر دوس داشته باشه چی من از ناحیه پایین تنه خیلی لاغرم مچ دست صورتم هم ه ...

عزیزم مگه متاهلی؟

خیلی کوچولویی که

برا خاطر رضایت همسر که نباید بدنتو داعون کنی‌.‌‌....من همسن شما بودم ۵۰ کیلو هم نبودم....الان همش ورزش میکنم که لاغر کنم....

منم متاهلم.... اولویت نظر خودمه....فکر نمیکنم همسرمم زن چاق دوست داشته باشه‌....الان همه ی جوونا مانکن دوست دارن

عزیزم مگه متاهلی؟ خیلی کوچولویی که برا خاطر رضایت همسر که نباید بدنتو داعون کنی‌.‌‌....من همسن شما ...

همسرم خانوادش همشون چاق و توپر هستن ماشاالله دست و پای دختر ده یازده سالشون از من چاقتره خودمم دوست دارم توپر باشم صورت و دست و پای پر شلوار ک میپوشم یا لباس تنگ ب تنم زار میزنه

همسرم خانوادش همشون چاق و توپر هستن ماشاالله دست و پای دختر ده یازده سالشون از من چاقتره خودمم دوست ...

خودت با بقیه مقایسه نکن گلم....زن خوبه که ظریف باشه نه تپل..‌.همسرتم اگه زن تپل دوست داشت..‌‌میرفت تپلشو میگرفت....اتفاقا لباس تو تن لاعرا خوشگلتره....اعتماد به نفستو ببر بالا....خودتو دوست داشته باش....خانواده ی همسرتم ۱۰۰% دارن حسرت هیکل تورو میخورن

عزیزم روستاییا بعضی ها چاق دوست دارن😟البته اکثرا الان دارن لاغر میکنن

هیشکی چاق دوست نداره.....فقط دستشون به لاغری نمیرسه.....میگن چاقی خوبه....اگه واقعا برات مهمه که بخاطر دیگران بدنتو داغون کنی....میتونی چیزای پرکالری بخوری....

آخه توپر لپ داشته باشی قشگتره از لاغری همسرم میخواد لپمو بگیره استخوان میاد زیر دستش😁

عزیزم من الان ۵۷ کیلوام...‌قبل بارداریم هم وزن شما بودم حدودا...تازه فک میکردم اضافه وزنم دارم...‌هر کی یه سلیقه ای داره....غذا ها پر چرب زیاد بخور.‌‌‌‌‌‌....چاق میشی