2777
2789

اکسم بهم پیام داد بعد ماه‌ها 

بعد منم به پارتنرم گفتمش که آره فلانی پیام داده 

حتی اسکرینم گرفتم که نشونش بدم ولی خیلی عصبانی شد! 

شاید یه سریاتون بگید چرا چه لزومی داشت که بهش بگی 

باید بگم که ما قرار گذاشتیم که همه چیزو به همدیگه بگیم و من اگر بهش نمی‌گفتم که اکسم پیام داده ه جور خیانت بود و عذاب وجدان می‌گرفتم به خاطر همین بهش گفتم....

حالا اکسم چیز خاصی هم نگفته ولی خب همین که پیام داده باز شد پارتنرم خیلی عصبانی بشه هرچی از دهنش در اومد توی کال بار اکسم کرد! ( منظورم اینه که داشت با من حرف می‌زد عد هی داشت اون آدمو فحش می‌داد ) همش می‌گفت بلاکش کن بلاکش کن و....

به نظر شما کارم درست بود بهش گفتم؟؟ 

آخه با خودم میگم اگه نمی‌گفتم خودش می‌فهمید خیلی بد می‌شد! منم می‌خوام اکسمو بلاک کنم چون برام مهم نیستش

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوانگی محض چن سالته؟ 

چقد ساده ای

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

درسته قول میدی بگی ولی نمی‌خواد همه چیز هم بگی اگه خودت اکستو بلاک میکردی و به نامزدت هم چیزی نمیگفتی که عصبی بشه بهتر بود خیانت هم به این چیزا نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

۱-باید از قبل بلاکش میکردی 

۲-در کل نباید میگفتی ولی چون قول و قرار گذاشتید با هم کار خوبی کردی گفتی 

۳- پارتنرت وقتی جنبه نداره نباید همچین قول و قراری رو بذاره 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

قول هم ک داده باشی

نباید میگفتی

اگه نامزدیت رسمی و ایناس برو ازش بپرس

من خودمو تیکه تیکه کردم نامزدم نم پس نداد 

اونوقت تو خودت رفتی بهش گفتی؟

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣