2777
2789
عنوان

اكوژن قلب جنين

10354 بازدید | 28 پست

تو هفته ١٨رفتم سونو انومالي بهم گفتن يه اكوژن با ديامتر ٢ميلي در بطن چپ مشهود است البته گفت چيز خاصي نيس و رفع ميشه كسي تجربه اي داره دارم خفه ميشم

sani o pembe iki çizgi gördüm andan bila çooook seviyorüm

من دخترم داشت اگه همه ازمایشات همه سونو هات اوکی هست تا الان خیالت راحت هیچیش نیست یک اکوی قلب جنین هم انجام بده اگه مشکلی نداشت عین خیالت نباشه من دخترم۵سالشه و اون زمان خیلی حرص وناراحتی الکی خوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عوضی تو متن سونو نوشته بود تنهادر ۲تا۵درصد از جنین های نرمال این دیده میشه یک سافت مارکر برای انومالی کوروموزومی محسوب میشه نیاز به بررسی سرم های خونی یعنی همون غربالگری مرحله دوم داره 

خب آزمایش خونشو انجام بده حتما  دکتر وظیفشه اینارو ذکر کنه  آزمایشو انجام بدی خیال خودت ...

يه ازمايش خون سه گانه هم برا غربالگري مرحله دو دادم كه هنوز ج نداده 

واسه من اکوژن روده مشهود بود که بعد چند هفته دوباره گفتن برو سونو این مورد بررسی شه که خداروشکر رفع ...

به منم گفته دوباره بيا سونو

من دخترم داشت اگه همه ازمایشات همه سونو هات اوکی هست تا الان خیالت راحت هیچیش نیست یک اکوی قلب جنین ...

تا حالا همه چي خوب بود غربالگري اول خوب بود اينم نوشته بدون انومالي مشخص جنيني و فاقد ارزش نميدونم كه

هم سل فري بده هم اكوي قلب  هر دوتا ازمايش بالا خوب باشه ديگه اكوژن ارزشي نداره و مشكلي ايجاد ن ...

دكتر سونو گفت برات اكو هم كردم مشكلي نداشت 

برا اكو بايد همين مطب هاي سونو بريم همونا انجام ميدن؟

هم سل فري بده هم اكوي قلب  هر دوتا ازمايش بالا خوب باشه ديگه اكوژن ارزشي نداره و مشكلي ايجاد ن ...

منظور از سل فري چيه؟

دكتر سونو گفت برات اكو هم كردم مشكلي نداشت  برا اكو بايد همين مطب هاي سونو بريم همونا انجام مي ...

نميدونم دكترم به من گفت بايد بري پيش متخصص قلب جنين و نوزاد دستگاشون پيشرفته تره