2777
2789
عنوان

اكوژن قلب جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 10354 بازدید | 28 پست
به نظرتون نتيجه سونو رو به متخصص قلب نشون بدم؟

عزیزم اکوی قلب جنین دستگاهش کاملا با سونو فرق داره هزینه اشم بالا هست اگه جای خصوصی بری من ۶سال پیش مطب انجام دادم نزدیک ۲۰۰تومن الان ۶سال گذشته حتما۷۰۰،۸۰۰شده

نیازی به سل فری نداری که

ببین غربالگری اول ودم وسونوی ان تی واکوی قلب جنین وسونوی انومالی اگه همه غیراز نقطه اکوژن اوکی بود هی مشکلی جنینت نداره خیالت راحت

فقط برای اکوی قلب باید حتما از۱۸هفتگی به بعد  باید بری زودتر نرو جوابش صحیح نیست من ۱۸رفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي مرسي عزيزان اكو حتما ميرم 

سلام خانمی 

الان یه سال گذشته از تاپیک شما میخاستم بدونم بچه تون به دنیا اومد مشکلی نداره

کار منم همش گریه است کاش ببینین و جواب بدین بهم 

ا

سلام خانمی  الان یه سال گذشته از تاپیک شما میخاستم بدونم بچه تون به دنیا اومد مشکلی نداره کار ...

سلام دکتر به شما چی گفته؟ واس منم گفته یه فوکوس اکوژن 2 میلی در ناحیه بطن چپ جنین موجود است منم نگرانم چهارشنبه میرم اکوی قلب جنین

سلام دکتر به شما چی گفته؟ واس منم گفته یه فوکوس اکوژن 2 میلی در ناحیه بطن چپ جنین موجود است منم نگرا ...

دکتر سونو گفت چیزی نیست فقط لازمه ازمایشهای غربالپریه مرحله دومم بدی ,دکتر خودمم گفت تو مرحله اول ریسکت پایین بوده نگران نباش ولی چون خیلی استرس داشتم گفت مینویسم برو بده میگفت خیلیا اینوری بودن و بچشون سالم بوده, دوشنبه میاد جواب ازمایشم, شما ازمایش دادین بعد فرستادنتون اکو؟ 

دکتر سونو گفت چیزی نیست فقط لازمه ازمایشهای غربالپریه مرحله دومم بدی ,دکتر خودمم گفت تو مرحله اول ری ...

بله من آزمایش دادم هر دو مرحله رو. ریسکشون پایینه.  امروزم میرم واس اکوی قلب

سلام عزیزان کسی هست انومالی ۱۸هفته انجام داده باشه فوکوس اکوبن دیده بشه  ان اف شما چند بوده گفتن تکرار سونو و انجام دادم گفت اکو رفتم متخصص دید گفت لک منم میبینم بعد زایمان بیارش حالا میگم مشکل کروموزونی نباشه خدای نکرده 

سلام عزیزان کسی هست انومالی ۱۸هفته انجام داده باشه فوکوس اکوبن دیده بشه  ان اف شما چند بوده گفت ...

سلام عزیزم...چی شد جوابتون؟منم دارم دق میکنم...نی نی منم یه فوکوس اکوژن داره و  و ان افش 6.3...خیلی نگرانم ولی دکتر میگه برو اکو چیزی نیست