2777
2789
عنوان

حالم بده

85 بازدید | 7 پست

من شنبه امتحان ریاضی نوبت اول دارم از اونجایی که برای مستمرهام چیزی نخوندم نمره خوبی ندارم برای مستمرم

واسه همین از روز چهارشنبه تا همین الان یه بند دارم ریاضی میخونم از ۱۱ صب دیروز تا همین الان یکسره داشتم می‌خوندم

بلدم هااا ولی در عین حال انگار هیچی نمی‌دونم

یه سوالو میبینم بلد نیستم یا اشتباه حل میکنم فکرمی‌کنم هیچی نمی‌دونم

چیکار کنم 

خیلی مهمه این امتحانو خوب بدم

الان خیلی خستم و می‌خوام بخوابم ولی واقعا فکر و خیال بد دادن امتحان نمیزارم دارم دیونه میشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب این فکرکن سال دیگ این موقع ب هیچ عنوان این امتحان یادت نیست وارزشی برات نداره ازسلامتیت نزن فقط همین ب عنوان مسی ک بعد سالها هنوز خواب امتحان میبینم میگم ترومانساز برای خودت

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

هر چقدر فکر و حس و حال بد داشته باشید به مراتب ذهنتون اجازه نمیده بهترین پاسخ به ذهنتون بیاد و جواب رو بنویسید در وهله اول استرستون رو مهار کنید هر چی شد، شد بعد به خدا توکل کنید، دروسی که مطالعه می کنید رو مفهومی یاد بگیرید صرفا خوندن مهم نیست و پشت بندش سوالاتتون رو پاسخ بدید، در ضمن تصور کنید شما بهترین نمره رو گرفتید مثل ۱۹ ۲۰ و بعد خدا رو شکر کنید حس و حالتون خوب باشه

برای مهار استرستون هم بنویسید که این مسائل رو بلد نیستید حل کنید اگر مردود بشید چه اتفاقاتی رقم می خوره هر ی ربع تمام افکارای منفیتون رو روی کاغذ بیارید ناخوداگاه سبک می شید و مقابلشافکار مثبتتون رو جایگزین کنید که اگه نمره بالا بگیرید چی می شه