2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب نیستم که تا الان مثل دیوونه ها بیدارم اخه اینم زندگیه من میکنم شوهرم کنارم یه خروپفی راه انداخته اونوقت من مثل جغد شب تا الان بیدارم معلومم نیست کی بخوابم 🤕😩

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

خوب نیستم که تا الان مثل دیوونه ها بیدارم اخه اینم زندگیه من میکنم شوهرم کنارم یه خروپفی راه انداخته ...

😂😂😂

فیلم ببین

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
چطور؟

نماز خیلی کمک ادم میکنه .من یه مدت نه اینکه نخونم ولی یه روز میخوندم یه روز نه.چند مااهه مرتب میخونم اول وقتم میخونم خییییلی کمکم کرد از ۱۰۰تا تراپیست بهتر

رفیق بی کلک مادر

[QUOTE=365752901]😂😂😂 فیلم ببین[/QUOنه دیگه این نی‌نی سایت خودمون از صدتا فیلم سینمایی بیشتر داستان داره 😂😂😂😂

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

نماز خیلی کمک ادم میکنه .من یه مدت نه اینکه نخونم ولی یه روز میخوندم یه روز نه.چند مااهه مرتب میخونم ...

مرسی از پیشنهادت

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز