ava2f2 مدیر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 151 عنوان درد و دل | مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 67 پست بیاید یکم با هم حرف بزنیم از چیزایی که نمیتوانیم به کسی بگیم 1403/10/06 | 02:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ava2f2 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 151 بیام بیارم بخاطر شرایط جسمیم ک دیر نشه. شرایط روحیم اجازه نمیده و نباید بیارم. نیارم ممکنه نتونم بیا ... نه تنبلی تخمدان علاوه بر بچه تاثیرات دیگه ای هم داره خستگی و هزار تا مشکل دیگه
بانویخوشخنده عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 875 تنبلی تخمدان دوران مجردی داشتین یا ازدواج کردین بعد؟ از مجردی من داشتم کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
تقدیرموپذیرفتم عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 2135 نه تنبلی تخمدان علاوه بر بچه تاثیرات دیگه ای هم داره خستگی و هزار تا مشکل دیگه هعییی خدا شوهرم بچه میخاد به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛ حسین جان(ع) 💔❤️🩹❤️🔥🖤
ava2f2 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 151 میتونی بپرسی بم بگی اطرافیان تحمل این دردو برام سخت تر میکنن با نیش و کنایشون اسم دکتره؟
بانویخوشخنده عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 875 قرص چی مصرف میکنین آزمایش ذخیره تخمدان ام دادین تاحالا؟ ازمایش زیاد دادم ولی نمیدونم اینم دادم یا نه دوماه پیش عکس رنگی گرفتم ک اونجام گفتن لوله هات بسته ان بازش کردن برام کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
x_zara_x عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1361 از مجردی من داشتم ادم میترسه من ۱۷ سالمه ماهه پریود نشدم ب مامانم میگم میگ اولای پریودیت اینجوری ولی من الان ی ساله پریود میشم این ماه اینجور شده
بانویخوشخنده عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 875 اسم دکتره؟ بله گلم کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
ava2f2 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 151 هعییی خدا شوهرم بچه میخاد راستش منو دو نفر دیگه تقریبا با هم عروسی کردیم یکیشون پسرش به دنیا اومد یکی دخترش راستش حسودیم میشه مث چبغ
khanoomi۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 2360 دردم خیلی بزرگه من نمیتونم تحملش کنم میترسم کمرم خم بشع خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
بانویخوشخنده عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 875 ادم میترسه من ۱۷ سالمه ماهه پریود نشدم ب مامانم میگم میگ اولای پریودیت اینجوری ولی من الان ی ساله پر ... ن برو برو منم از ۱۵ سالگی تنبلی داشتم مجرد بودم مامانم منم مثل شما میگفت چیزی نیست الان ۴ساله بچه دار نشدم ۲۱ سالمه کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
بانویخوشخنده عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 875 ادم میترسه من ۱۷ سالمه ماهه پریود نشدم ب مامانم میگم میگ اولای پریودیت اینجوری ولی من الان ی ساله پر ... کجایی هستی حسم میگه همشهریمی کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
تقدیرموپذیرفتم عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 2135 راستش منو دو نفر دیگه تقریبا با هم عروسی کردیم یکیشون پسرش به دنیا اومد یکی دخترش راستش حسودیم میشه ... منم اکثرا ک باما بودن یا حاملن یا بدنیا اومده. انقدم مشکلات ناباروری زیااد شده ک همو خوب میکنن زود میارنمنک هم جسمی مشکل دارم هم روحی. چی کنم واقعاااا ؟؟؟؟؟ همش استرس دارم حس میکنم جا موندم . به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛ حسین جان(ع) 💔❤️🩹❤️🔥🖤
بانویخوشخنده عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 875 راستش منو دو نفر دیگه تقریبا با هم عروسی کردیم یکیشون پسرش به دنیا اومد یکی دخترش راستش حسودیم میشه ... منم با یکی از فامیل به فاصله ی یک روز عروسی کردم اون الان پسرش ۴سالشه من.... کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
x_zara_x عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1361 ن برو برو منم از ۱۵ سالگی تنبلی داشتم مجرد بودم مامانم منم مثل شما میگفت چیزی نیست الان ۴ساله بچه دا ... آزمایش باید برم؟باید دوباره درموردش با مادرم حرف بزنم