2777
2789
عنوان

من یه مادرم

351 بازدید | 13 پست

۲۲ سالگی مادر شدم، به خاطر بارداریم یک ترم دانشگاه نرفتم درسمو تموم کردم ارشد شهر دیگه قبول شدم به خاطر نوزادم نرفتم ترجیحم این بود خودم کنارش باشم چون شیر خودمو میخورد، بعدش کرونا اومد و کار خیلی خوبم رو به خاطر دخترم رها کردم و کنارش موندم کرونا تموم شد کارمند یه شرکت خصوصی شدم کنارش درسای بچم رو هم باهم میخوندیم دیدم بچم ام همش ناراضیه از نبودنم از دیدن خستگیم پس بازم کارمو رها کردم و خونه موندم الانم به خاطر دوست داشتنش و کنارش بودن دوس دارم معلم شم چون عاشق بچه هام

حالا که برمیگردم و به عقب نگاه میکنم میبینم مادر بودن چه قدرتی به یه زن میده که منو از اون دختر لوس خونه بابا که حتی جوراباشم مادرش میشست غذاش همیشه آماده بود تبدیل شده به یه مادر قوی طوری که دخترم با افتخار به من تکیه میکنه و میگه تو بهترین مامان دنیایی

من هیچ وقت منت سر بچه ام نخواهم گذاشت چون من خواستم به این دنیا بیاد و اینکه این سرزمین پر است از مادرای زحمتکشی که بچه هاشون تا ابد بهشون افتخار میکنن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل مامانم ..خدا شما مامان ها رو همیشه کنار ما بچه ها نگهداره

ممنون عزیزم خدا مامانتو حفظ کنه

دلیل نفس کشیدن ماها شمایین

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

به خدا که نفس ما هم به شما بنده ❤️

عزیز دلمی بمونین برای ما مادرا😘

عزیز دلمی بمونین برای ما مادرا😘

استارتر من معلمم یه دختر  ۴ساله دارم از ۱سالگیش میرم مدرسه 

وابستگی ناسالم بهم داره 

همش اذیت میشه 

گاهی وقتا پشیمون میشم 

هر بار میرم مدرسه و به دانش اموزام محبت میکنم از خودم متنفر میشم که دخترم پیش مادر شوهرمه و پیشش نیستم 

و دارم به بچه های اینو و اون محبت میکنم 

خونه هم که میرم خیلی خیلی خسته میشم 

چون ابتدایی تدریس میکنم تو خونه اعصابم خیلی ضعیفه 

دخترم همش اویزونم میشه 

کارای ساده رو هم نمیکنه که من براش انجام بدم کاملا مشخصه کمبود محبت داره 

شبا باید حتما بغلم کنه و روبه روی هم باشیم 

یعنی تا نخوابه من نمیتونم به اون طرف بچرخم 

هم خودم هم دخترم خیلی عذاب میکشیم 

استارتر من معلمم یه دختر ۴ساله دارم از ۱سالگیش میرم مدرسه وابستگی ناسالم بهم داره همش اذیت میشه گاه ...

خدا حفظتون کنه عزیز

چند ساعت در روز خونه نیستین ؟

دختر منم که به من وابسته اس من روزایی که مدرسه تعطیل بود با خودم میبردم اداره طفلک حوصله اش سر میرفت

6 صبح تا 1بعد از ظهر

عزیزم تایم کاریتم زیاد نیست احتمالا دخترتم تا اون موقع میخوابه بعد از اینکه اومدی خونه براش وقت بزاری باهاش بازی کنی خیلی خوبه بابات خستگیتم مکمل های تقویتی بخور

دو سال دیگم دخترت اون تایم مدرسه میره دیگه باهم میاین خونه

من اگه کارم ول کردم چون ارزشی نداشت پنجشنبه ها مدرسه نبود بچه ام باید تا ظهر باهام میومد آلودگی هوا سرمای هوا من باید میرفتم با یه بچه

عزیزدلم.خدابراهم نگهتون داره  

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

خدا شما رو برا هم نگه داره دخترای منم برام نگه داره البته اگه اطرافیانم بزارن حالم خوب باشه ....تاپی ...

ممنونم خدا دخترای شماهم حفظ کنه تاپیکتونو خوندم ناراحت نباش مهم اینه خودت و همسرت دختراتونو دوس داشته باشین