2777
2789
عنوان

بچه دار شدن خوبه یا بد❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 25 پست
۲۰ سالمهنامزدم ۲۱ولی خب خداروشکر شرایط مالی مون اوکیه .بیشتر بخاطر ناباروری یه ارثی شون میترسم

خیلی خیلی زوده برای هر دو

بعد نامزد چیه اون دیگه الان شوهررررههه

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیییلی زوده،بذار یه مدت بگذره از همسرت شناخت کافی به دست بیاری اصلا به زندگیت مسلط بشی بعد تصمیم میگیری

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
خیلی خیلی زوده برای هر دوبعد نامزد چیه اون دیگه الان شوهررررههه

انقدر گفتم نامزد ، قاطی کردم😐😂

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
۲۰ سالمهنامزدم ۲۱ولی خب خداروشکر شرایط مالی مون اوکیه .بیشتر بخاطر ناباروری یه ارثی شون میترسم

خب همسرت رو ببر ازمایش اسپرم بده،خودت هم سونو بده

الان خیلی خیلییییی زوده بچه دار شدن

یکم به زندگیت  فرصت بده

تازه یه ماهه ازدواج کردی میخوای بچه دار شی ؟

یعنی نمیخوای طعم استقلال و زندگی مشترک ، دو تایی بودن ، سفر و هزار تا چیز دیگه رو بچشی ؟ نمیخوای صبر کنی ؟ نمیخوای به خودت و همسرت فرصت بدی جا بیفتین ؟؟

بازم خودت میدونی 

من هنوز از دوتایی بودن با همسرم سیر نشدم . اصلا دوست ندارم این حال خوبِ دوتایی رو با مسئولیت و دغدغه ی بزرگی مثل بچه دار شدن خراب کنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه خیلی حیشقسنگه اماااااا زحمتش زیاده 

هنوز زوده 

اجازه به مقدار شما و همسرت لحاظ دونفره داشته باشید بعد بچه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بچه خیلی حیشقسنگه اماااااا زحمتش زیاده هنوز زوده اجازه به مقدار شما و همسرت لحاظ دونفره داشته باشید ...

حسش قشنگه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲