2777
2789
عنوان

ب نظرتون نباید به شوهرم میگفتم

284 بازدید | 27 پست

هفته پیش که برای خرید لباس شب نامزدی با شوهرم و خواهراش رفته بودیم بازار . من رفتم تو ی مغازه گوشی تلفن عم دستم بود چون بابا بزرگم بهم زنگ زده بود حرف میزد . داشتم لباسا رو همینطوری با دست کنار میزدم و پسندم نشدم آخرش رفتیم بیرون ی خواهر شوهر ۱۷ سالش یکی ۲۵ سال . بعد همین ک از مغازه اومدم بیرون اون ورم شوهرم داشت با تلفن صحبت میکرد یهو منو کشیدن کنار گفتن واااای نه این لباسا چیه اینا خیلی زشتن باید این مدلیا بخری و با لحن خیلی بد و تند میگفتن و دستوری . در صورتی که من خودم اصلا قصد نداشتم اونا رو بخرم فقط داشتم می‌دیدم . 

تا اینکه دیشب ی موضوعی پیش اومد ب شوهرم گفتم دلم نمیخاد هیشکی تو زندگیمون دخالت کنه حتی دخالت کوچیک چ خانواده خودم چ خانواده تو

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

گفتم حتی مامان خودم هم دلم نمیخاد دخالت کنه چون مادرم با دخالت هاش تا شب آزمایش خون اشک منو در آورد و هیچی ب دل بخواه من نبود هر چی خودشون میخاستن . 

بعد مثال زدم گفتم حتی مثلا خواهرت هم اون شب نباید دخالت میکرد حق داشت نظر بده اما نه که باهام آنقدر بد حرف بزنه .

من از اول با خودم عهد کردم هیچی راجب خانوادش ب خودش نگم اما این سری واقعا نتونستم . ب نظرتون کار اشتباهی کردم ؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکی بدبین نباش عزیزنه حرف بدی نزدی به شوهرت کاملا درست گفتی

بدبین ب چ کسی ینی گلم ؟ 

آخه واقعا دلم پر بود از اینکه تو همچی حرف حرف خودشون بود 

دعوای اول به از صلح اخر گربه دم حجله بکش افرین

جدی ؟ 

خودمم حس میکنم این سری لازم بود بگم 

اگر نمیکفتم بدتر میشد 

من جای تو بودم کار خودمو میکردم ..و خیلی محسوس میگفتم که دخالت دوست ندارم...اسم خواهرشم نمیبردم‌...

اره درسته . ولی انگار اون زمان آنقدر فشار روم بود عقلم کار نمی‌کرد . از این ب بعد باید فقط کار خودم کنم 

جدی ؟ خودمم حس میکنم این سری لازم بود بگم اگر نمیکفتم بدتر میشد

خوب کردی

من بودمم به خواهرشوهرم میگفتم خودم میدونم

دیگه هم نبرشون با خودت جایی 

با خانواده شوهر قاطی نشو

احترام بذار

ولی قاطی نشو

اره درسته . ولی انگار اون زمان آنقدر فشار روم بود عقلم کار نمی‌کرد . از این ب بعد باید فقط کار خودم ...

اتفاقا اونوقت که عصبی هستی حتما سکوت کن...چون همیشه آدم یه حرفایی میزنه که نباید بزنه...این یک تجربه.

بدبین ب چ کسی ینی گلم ؟ آخه واقعا دلم پر بود از اینکه تو همچی حرف حرف خودشون بود

بدبین به خانواده ی شوهر

بخاطر ارامش خودت زیاد به حرفاشون بدبین نباش کلا

کار خودتو بکن ولی از حرفاشونم ناراحت نشو اینجوری ارامش داری

اگرم چیزی گفتن همون موقع جواب بده مطمان باش ارامشت خیلی بیشتر میشه

مثلا اگر گفت فلان مدل لباس رو نگیر جا اینکه ناراحت بشی و بیفتی به جون شوهرت،همون موقع جواب بده بگو اتفاقا من عاشق این مدل لباسم و میخوام همین مدلارو بگیرم

تا همیشه همینجوری رفتار کن

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘