2777
2789
اجيلاشو تو تنگ بريز /براش درخت كريسمس ام تونسي بگير

آره میتونم بگیرم ،

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به نامزدم گفتم چيكار كنيم يلدا رو زد تو ذوقم گفت حالا ١٠روز مونده😒

خخخخ ارمیای مام خیلی ذوق نداره تازه امروز ک رفتیم خرید کلی هن غر زد ک اومدن من نیاز نبود!

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
به نظرت خامه حالت گرفته از كجا ميتونم پيدا كنم

از لوازم قنادی،بعضی هایپر مارکت و فروشگاهام دارن

خخخخ ارمیای مام خیلی ذوق نداره تازه امروز ک رفتیم خرید کلی هن غر زد ک اومدن من نیاز نبود!

حالا خوبه اون تورو داره منم به خواهرشوهر كوچيكم پيام دادم برنامه واسه يلدا چيه 😅

رنگي ان!؟

رنگی؟؟؟نه بدون اسانس هستن سفیدن.

حالا خوبه اون تورو داره منم به خواهرشوهر كوچيكم پيام دادم برنامه واسه يلدا چيه 😅

من دوتا خواهرم دارن ک خیییلی پایه هستن ولی بچه مدرسه ای دارن نمیتونن بیان اینکه من ب همه کارا میرسم.

بايد خودم بهش رنگ غذا بزنم!؟

آره خودت چند قطره رنگ اضافه کن

بره خودت نميارن!؟

قرار بود بیارن ولی من ب مادرشوهرم گفتم خونه نیستیم دیگه امسال نیارید.اونم گفت کارت هدیه میدم بعدا برو هرچی میخوای بخر