2777
2789
عنوان

ازدواج

112 بازدید | 16 پست

اگه با کسی اشنا بشید و جلسه اول اشنایی بهتون بگه بامن دوست باش وهردو تنهاییم واگه خاستگار داشتی ازدواج کن.. بلاکش میکنید؟ من، بلاک. کردم ولی میگم شاید ادامه میدادم رابطه هدفمند میشد

خودت رو گول نزن که هدفمند میشد 

به فکر آینده ت باش 

اومدیم و وابسته میشدی ولی اون آقا تورو نمی‌خواست تکلیفت چی بود؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی هیچ مردی نظرش عوض نمیشه 

من شوهرم از اول قصدش ازدواج بود اخراش دیگه داشت پشیمون میشد چ برسه کسی ک از اول بگه نمیخاد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب درست گفته، باید یک مدت باهم آشنا میشدین

کسی ک رک میگه ازدواج نمیخاد واقعا نمیشه عوضش کرد مگر این ک میگفت قصدش اشنایی برا ازدواجه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دوستش داشتم، ولی اون خیلی سرد رفتارکزد اخرم اینو گفت

مهم نیست اون آدم آدم ازدواج و رابطه محکم نبود 

دوست داشتن رو میتونی توی آدم های بهتر پیدا کنی کسی که بهت ارزش بده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یعنی باهاش میموندم ازدواجی نمیشد

نه اصلا

خیلی راحت گفت دوست باشیم ولی بعدباخاستگارات ازدواج کن

دیگه چی باید بگه معلومه دیگه میگه حال و هولای مفتی برا من خرج و مخارج و ایندت با خاستگار

دقیقا.حالم خیلی گرفته شد

ولش همین ک بلاکش کردی ادب میشه