2777
2789
عنوان

غذای کمکی کودک؟؟؟؟

138 بازدید | 19 پست

خانوما شما از کی غذای کمکی رو شروع کردین؟ من پسرم 5 ماهش تموم شده اگه الان شروع کنم بهش بدم عیب نداره؟ یا بذارم یه ماه دیگه بدم؟ ریفلاکس هم داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه رفلاکس داره از همین الان شروع کن 

غذایی جامد به بهبود رفلاکس کمک می کنه

اول با فرنی بسیار رقیق یکم غلظتر از شیر خودت شروع کن بعد با حریره 

چون بعضی از بچه ها به بادام حساسیت دارند

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
با فرنی و حریره شروع کردی؟ روزی چقدر؟ 

از پنج ماهگی از 5 قاشق تا برسه 20 قاشق

حریره،فرنی...دو هفته که گذشت سرلاک و سوپ رقیق هم میشه،با سیب زمینی و هویج و برنج و گوشت گوسفند 

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...

منم با نظر دكتر از ٥ ماهگى شروع كردم هفته اول فرنى با شير مادر هفت قاشق، هفته دوم روز اول يك قاشق حريره بادام ٦ قاشق فرنى به ترتيب تا ٧ قاشق حريره. هفته سوم سوپ ساده ميكس شده( هويج و سيب زمينى و مرغ) بعد از ٣ روز ورميشل هم اضافه كردم. الانم كه ٦ ماهه شده فرنى نشاسته هم اضافه شده با كره در سوپ. با پوره سيب زمينى با شير مادر. گفت از ١٠ روز ديگه هم سرلاك براش ميده. البته پسر من نارس به دنيا اومد شرايطش فرق داره با بقيه

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐

بچت ریفلاکسیه باید از پایان چهار ماه میدادی پسر منم ریفلاکسیه اولم بهش فرنی دادم عذای جامد باعث بهبود ریفلاکسه اینارو دکترش گفت

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....