2777
2789
عنوان

بیاییییییید....عکس حقیقت.....

447 بازدید | 16 پست

قبل وبعدازازدواج.......  

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی

قبلو بعدش مث بعدش بود دیگه ... ینی قبل از ازدواجم مث بعد از ازدواج بودیم .. 

چجوری بگم ..ولش کن😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
😂😂😂

خوبی عزیزم.....میوه خشک میبینم یادت میکنم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
قبلو بعدش مث بعدش بود دیگه ... ینی قبل از ازدواجم مث بعد از ازدواج بودیم ..  چجوری بگم ..ولش ک ...

اهان.....  

خوبی عزیزم.....میوه خشک میبینم یادت میکنم

قربانت گلم. درست کردی؟ سفید شد؟

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
قربانت گلم. درست کردی؟ سفید شد؟

اره عزیزم.....عالی

البته برای بعضیاموقعیت برعکس میشه.....