2777
2789
عنوان

توبه کردم😍

151 بازدید | 17 پست

دیگه۲۳رو تموم کردم و وارد ۲۴ سالگی شدم و  تصمیمم برای ادامه زندگیم توبه و برگشت سمت خداست، 

تو این راستا دیگه 

دروغ نمیگم، نمازامو میخونم، روزه هامو میگیرم، حجابمو درست میکنم(چادر😍)، دیگه قضاوت نمیکنم، دیگه غیبت نمیکنم، 

سعی میکنم خوب باشمو مهربونی و خوبی کنم

امیدوارم خداهم کمکم کنه

فقط خواستم حال خوبمو اینجا به اشتراک بزارم🙂

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 هیهات منا الذله

موفق باشی عزیزم❤️

زمین شما را در آغوش گرفت اما آسمان هنوز برایتان گریه می کند🖤مادر تو هنوز در بشقاب صبحانه اش نان می گذاری و شب ها پتو را تا زیر چانه خاطره بالا میکشی چه کسی باور می کند فرزندی که باید کوچه ها را نفس می کشید اکنون در عمق زمین به ریشه ها درس ایستادگی می دهد.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم ۲۵ساسلمه فقظ غیبت میکنم متاسفانه و قضاوت وگرنه همروک گفتی من دارم عزیزم منم ۸ساله ک توبه کردم امیدوارم یروز اینارم بزارم کنار

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

منم ۲۵ساسلمه فقظ غیبت میکنم متاسفانه و قضاوت وگرنه همروک گفتی من دارم عزیزم منم ۸ساله ک توبه کردم ام ...

ماه رمضون نزدیکه عزیزم فقط ۳۰ روز بتونیم ترک کنیم دیگه سختی نداره

خوب بودن به چادر نیست. به نیت خوبه و وجدان داشتن.

چادر فقط نماد مذهبی بودن هست. مذهبی بودن هم به معنی خوب بودن نیست. اگر بود وضع مملکت اینجوری که می بینی نبود.

پیشنهاد میکنم به زندگی عمیق تر فک کنی.

خوب بودن به چادر نیست. به نیت خوبه و وجدان داشتن.چادر فقط نماد مذهبی بودن هست. مذهبی بودن هم به معنی ...

این برمیگرده به عقیده و طرز فکر 

من نگفتم اینجوری میشم یعنی ادم خوبه منم بقیه بدن 

من خوب میشم نسبت به قبل خودم

این سبک زندگی و عقیده و طرز فکر رو من برای بعد از این برای خودم و نه هیچکس دیگه انتخاب کردم