2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه اولم طبیعی بود اصلا شکم نزدم ولی سزارین شدم دومی رو الان شکم زدم .وقتی راه میری سعی کن شکمتو بدی توو 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

من از همکارم شنیدم که گفت به چشم معجزه هلیله سیاه رو دیده رو برادر و زن برادرش من خودم چون شکم ندارم پیگیر نشدم . گفت هلیله سیاه رو میکوبی بعد تو آسیاب پورد میکنی و هر صبح ناشتا یا شب یک قاشق با ماست قاطی میکنی و میخوری بعد ده روز به عینه فرق رو میبینی ولی باید بیش از یک ماه ادامه بدی برای اطلاعات بیشتر تو نت سرچ کن

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
اولی دختر بود یا پسر؟ دختر خیلی چاق میکنه

اولی دختر طبیعی.دومی پسر سزارین.با سزارین شکم اوردم البته الان ۵ماهه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است