2777
2789
عنوان

کیست سینه

173 بازدید | 30 پست

دکتر بهم گل مغربی و ویتامین ای داده ولی خوندم ک اینا باعث کاهش درد هستن و ازبین نمیبرن خیلی ناراحت ک نگرانم الانم‌نزدیک پریودمه درد سینه اذیتم میکنه کسی تجربه ای داشته چکار کنم از بین بره 😞😞

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم کیست سینه با لمس و..قابل تشخیصه؟

چه علائمی داره؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

منم دارم چند ساااله اوایل دقیقا همینارو بهم دادن الان همینم نمیدن مشکلی نداره فقط هر ۶ ماه یبار میرم سونو 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
لمس ک نه کیست من دکتر گف خیلی کوچیکه ۵ میلی دردم نداشتم فقط حس کردم ی سینم بزرگتر شده

ان شاءالله که خوب بشی 

برات صلوات فرستادم❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
میشه بیشتر بگی از علائمش تورو خدا 😭منم چه وقته سینه هام خیلی حساس شدن و درد دارن چند ماهه قبل پریود ...

اره دکتر ب من گف قبل پریود اذیت میشی یکم من حس کردم ی سینم بزرگ تر از اون شده ی مقداری سفت تر از اون یکی بود 

انشالله زودی خوب میشی عزیزم برو پیش متخصص و پیگیری کن نگران‌نباش اگه خاستی میشه بگی اعلامش چیه؟

مرسی

یکیش بزرگ تر و سفت تر از اون‌یکی بود ک رفتم سونو گرافی