2777
2789
عنوان

چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست
شوهرت نمیذاره؟ پول نمیده؟

بچه نمی زاره جوم بخورم ، پولم اگه باشه ترجیح می دم بزارم کنار از برنامه اسپاد که خدمتکار می فرستن از اونا بگیرم ، ۴ساعت میاد می شه ۵۵تومن

عزیزم همه ایناموقتی هستن وقتی بچت بزرگتربشه دوباره همه اینارومیتونی داشته باشی البته نه دراون حدازادچون بچه داری سخته.بچتوجوری باربیارکه زیادبهت وابسته نباشه کم کم ببرش پارک که هم خودت هوابخوری هم اون اجتماعی باربیادیکم که بزرگترشدمیتونی چندساعتی بذاریش مهد.این دوران که سپری میکنی فوق العاده طاقت فرساست به این دوران به عنوان یه دوره گذرنگاه کن تاشیرینی بزرگ شدن بچتوازت نگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارایشگرو بگو بیاد خونه یا از نزدیکانت بیان اصلاح و ابروت کنن کسی رو نزدیکت نداری ؟مادری مادرشوهری خ ...

مادر و دوتا خواهر دارم به هیچ عنوان به روی خودشون نمیارن یه کمکی کنن

گاهی اوقات که بهم بیش از حد فشار میاد فکرهای بد بد می کنم از خودم می ترسم 😖چندبار فکر خودکشی زده به سرم یکی دوبار گفتم ساکم و جمع کنم بی خبر بزارم کلا از این شهر برم دیگه کسی نتونه پیدام کنه 

الان دیگه یک کتابم نمی تونم بخونم 😢

خالا عزیزم من متوجه نشدم 

مشکل از شوهرته یا چون بچه ات وقتتو پر کرده نمیتونی به کارات برسی؟؟

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
مادر و دوتا خواهر دارم به هیچ عنوان به روی خودشون نمیارن یه کمکی کنن

خودت بهشون بگو برو بچه رو بذار اونجا و برو یه ساعتی به خودت برس 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
بچه نمی زاره جوم بخورم ، پولم اگه باشه ترجیح می دم بزارم کنار از برنامه اسپاد که خدمتکار می فرستن از ...

اگه مشکلت بچه ای که همه اینطورن، بچه رسیدگی میخواد همیشه اینطوری نمیمونه، 

ولی خودتم مهمی، مگه نه اینکه الان ناراحتی که نمی‌رسی به خودت، به خودت خرج کن و برس

گاهی اوقات که بهم بیش از حد فشار میاد فکرهای بد بد می کنم از خودم می ترسم 😖چندبار فکر خودکشی زده به ...

افسردگی بعد زایمان داشتی احتمالا، خودتو درمان کن که بدتر میشی، این مادرایی که تو خیابون و جاهای دیگه بچه هاشونو می زنن، یا کارای بدتر افسردگی دارن که با خشم خودشو نشون می ده

یه توصیه بهت می کنم خودتو واسه کارای خونه نکش اصلا ارزش ندارن، به بچه و خودت برس، شوهرت ببینه خونه نامرتبه بعد یه مدت خودش دست به کار میشه، نذار همه چی وظیفه ت شه،

از مامان ت بپرس، هفته ای چند روز میتونی بیای بچه آمو نگه داری من کار دارم؟ در مقابل عمل انجام شده قرار بده

اگه افسرده باشی بیشتر بقیه ازت دور میشن

شوهرم و دوست دارم وضع مالیمون معمولیه ، تو مجردی پادشاهی می کردم خدا هیچ کس و از عرش به فرش نندازه

به فرش نیوفتادی مادر  شدی، بهترین حس دنیا، خودتو دست کم نگیر، اون کوچولو گناهی نداره