2777
2789
عنوان

چکار کنم

183 بازدید | 27 پست

من تو مجردی دختری بودم که خوب به خودم می رسیدم هر دقیقه آرایشگاه بودم به پستم می رسیدم ماهی یکبار خرید واسه خودم می کردم سفر خارجی و داخلی می رفتم،بعد ازدواج همه اینا تموم شده زود حامله شدم بار داری بسیار سختی داشتم هیچ کس و نداشتم یه اب دستم بده بعد زایمانم هم یک روز هم استراحت نکردم با اون همه بخیه تک و تنها بودم الانم بچه ام سه ماهشه کمر درد امونمو بریده حالا دیگه شش ماه یکبار هم شوهرم خرید نمی برم از وقتیی ازدواج کردم تا الام دوبار رفتم ارایشگاه، دور سفر هم به کلی خط بکشین اوضاع روحیم خرابه تو آیینه خودمو دیگه نمی شناسم شبیهه یک کلفت شدم ، شاید باورتون نشه تنها خلوتم با خودم اینه هفته ای یکیار با چونه زدن برم سوپر مارکت نزدیک خونه دو قلم جنس بخرم ۳ دقیقه ای برگردم، حالم اصلا خوب نیست چکار کنم؟

عه چرا اخه وضع مالیتون خوب نیست یا شوهرتون

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم دقیقا همین وضع رو دارم باورت نمیشه دوست عزیز ولی انگار وضعیت من رو شرح دادی.....حتی نی نی هم سه ماهش هست بعد از ازدواج سریع باردار شدم....دوستان لطفاراه حل بدید

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

عزیزم کاربریت معنیش چیه؟؟؟

آخه من وقتی جو میگیرتم به پسرم میگم سیسیلی😉

برام جالبه بدونم

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
شوهرم و دوست دارم وضع مالیمون معمولیه ، تو مجردی پادشاهی می کردم خدا هیچ کس و از عرش به فرش نندازه

ارایشگرو بگو بیاد خونه یا از نزدیکانت بیان اصلاح و ابروت کنن

کسی رو نزدیکت نداری ؟مادری مادرشوهری خواهری کسی که بچتو نگه داره ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
شوهرم و دوست دارم وضع مالیمون معمولیه ، تو مجردی پادشاهی می کردم خدا هیچ کس و از عرش به فرش نندازه

اخی خب باید صبوری کنی   

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

شما چون زود باردارشدین،خیلی سریع وارد مرحله بعدی ازدواج شدین اخه ادم اول تو خونه جامیوفته بعد بچه میاره ،البته هیچ اشکالیم نداره خداروشکر نی نی سالمو ناز داری ،بعد از زایمان ادم افسردگی میگره ولی نباید بزاری شدید بشه ،من دونا بچه دارمو حسابی دست تنهام ولی یه همسایه خیلی خوب دلرم که تنهاییا همو پر کردیم ،تو کارا هم بهم کمک میکنه شما هم سرتو گرم کن واز زندگیت لذت ببر

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد
عزیزم کاربریت معنیش چیه؟؟؟ آخه من وقتی جو میگیرتم به پسرم میگم سیسیلی😉 برام جالبه بدونم

من تو مجردی خییلی کتاب می خوندم تو دبیرستان سر کلاس داشتم کتاب می خوندم یکی از بچه ها کتابمو گرفت دست رشته می کردن بازش کرد اسم شخصیت اصلی کتاب که یه خانم بود هیچی دیگه اسمش و گذاشتن رو من

من تو مجردی خییلی کتاب می خوندم تو دبیرستان سر کلاس داشتم کتاب می خوندم یکی از بچه ها کتابمو گرفت دس ...

چه جالب😁

من همینطوری هرچی به زبونم بیاد به پسرم میگم...سیسیلی هم یکی از اسم های من درآوردیم بودع😁😁

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰