2777
2789

منو نامزدم اولای فروردین ازهم جداشدیم گفت من نمیتونم اون عروسی که دوست داریو واست بگیرم،شاید تاچندسال طول بکشه تا جمع و جور کنم چمیدونم درآمدم کمه و کنار من اذییت میشی و نمیخوام زندگیت پراز حسرت و افسوس باشه😔

چندماه همه ی تلاشمو کردم که فراموشش کنم

الان باز چندهفته ست پیام میده همون حرفای همیشگیو میزنه میگه من باهمه ی وجودم دوست دارم کنارت ارامش دارم وخوشبختم ولی امیدی به ساختن زندگیم ندارم

منم دیشب حالم بد بود بهش گفتم چرااین حرفارو بهم میزنی توخودت منو نخواستی رابطه مونو نخواستی

خیلی ناراحت شد گفت توقع نداشتم تو درکم نکنی و من اگه رفتم از خودگذشتگی کردم ودیگه هم نه پیام داد نه جواب پیام منو داد

بخدا موندم چیکارکنم دیگه😭

به مامانم میگم میگه ادم ضعیفیه ناتوانه توان تصمیم گرفتن نداره انقدر تخریبش کرد من ناراحت شدم

بخدا انقدر مهربونه انقد باشخصیت و باشعور انقدر خوبی ازش دیدم که حد نداره

ولی این اخلاقشو نمیدونم باید چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مامانت هم عقیده ام

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خب ی کلمه میگفتی عروسی انچنان نمیخام در حد معمولی.بدبخت خب پول نداره دیگه

گفتم بخدا صدبار گفتم

گفتم تویه باغ کوچیک فقط یه جشن ساده بگیریم

این کلا از زندگی میترسه

میگه نمیرسونم بااین حقوق و مخارج 

خب اگر آنقدر خوب و با شخصیته چرا جدا شدی ازش؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

نه سست نیست ‌پول نداره فکر می‌کنه نمیتونه خوشبختت کنه

اگه میتونی به کمترین ها قانع بشی برو ببینش اما اگه ازش توقع های زیاد‌ داری شدنی نیست

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵