2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

219 بازدید | 24 پست

نوزادم از زمان تولد زردی داشت چهار بود زردیش حالا که ده روز میگذره شده هشت ونیم چیکارش کنم دو روزم بیمارستان بستری بود به جای که بیاد پایین اومد بالا دیگه دکتر گفت ببرینش خونه اما دوباره رفته بالاتر  کسی تجربه ایی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمهتابی استفاده کن توی خونه بالاسرش

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

واسه من یازده بود

ترنجبین شیرخشت اب انار کاسنی و قطره ی بیلی ناستر بده بهش

من همرو دادم زود امد پایین

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

مال پسر من یازده بود پسرخاله شوهرم گفت شیرتو باید رقیق کنی گفت روزی سی لیوان مایعات بخور مخصوصا رازیانه، آب، چای، شیر، دلستر، دوغ، آب میوه، سه روز من فقط مایعات و غذاهای زودهضم خوردم شیرم رقیق بود، پسرم که میخورد زود هضم میکرد و زود زود مدفوع میکرد و بدونه اینکه دستگاه بزاریمش خوووب شد.

شير خشك بدين. دوباره هم ببرين دكتر شايد نياز به قرص داشته باشه خيلي هم جدي بگيرين

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من نینیم تا چهل روزگی داشت نگران نباش فقط حواست خیلی باشه زردی اگه بره بالا خطرناکه راستی یه تجربه من هم شیر خودمو میدادم هم شیرخشک آخه میگن باید شکم بچه خوب کار کنه اوایل هم که آدم شیرش زیاد نیست دوتاشو باهم میدادم ولی تاچهل روزگی داشت خودم خنکی زیاد میخوردم سیرابی میخوردم وعرق کاسنی وشاطره هم میخوردم پای بچمم باهاش میشستم البته با آب داغ قاطی میکردم تا ولرم باشه چند روزه آخر هم باقاشق کوچیک یه مقدارشیرخشت وعرقیجات هم به بچم میدادم اوایلش  میترسیدم ندادم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

لطفا زردي رو جدي بگيرين غصه نخورين به جاش سريعتر به دكتر برسونين

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

زردی می‌ره بالا به عدد پیکش میرسه بعد میاد پایین

اول ببر دکتر چک کنه کبدشو چیزی نبود نترس 

هشت زیاد نیست صبر کن میاد پایین فقط اگه شیرت کمه شیرخشک هم بده پرده رو هم بزن کنار که اشعه آفتاب بهش بخوره