2777
2789
عنوان

ایده شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 33083 بازدید | 196 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهم احتمالا شوهرم کوبیده درست کنه و برنجشم خودم درست میکنم با سالاد دوغ و نوشابه شاید سوپ هم پختم اگه خواستن

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

منم میخام برم منزل مامانم اینا اونجا نمیرم 😁😀تا بمیرن هر چند عین خیالشون نیس

منم معمولأ هرسال خونه مامانمم،مادرشوهرم اینام عین خیالشون نیست😂

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘

بنظرتون کیک درست کنم ببرم یا ژله 

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

من مهمون دارم به نظرتون چي درست كنم

بستگی داره مهمونات کی باشن،من چون با مامانم اینارودرواسی ندارم فقط جوجه میذارم،شمامیتونی سوپ بایه خورش هم درست کنی

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘

من تو 6سال یبار خونه مادرم بودم یا خونه خودم بودم یا مادر شوهرم

بستگی داره مهمونات کی باشن،من چون با مامانم اینارودرواسی ندارم فقط جوجه میذارم،شمامیتونی سوپ بایه خو ...

منم مهمونام غريبه نيستن خانواده همسرم و خانواده خودم

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم

پس خانواده شوهر تو هم مثل من سرد وبی خیال وبی معرفتن درسته ؟دعوتتون هم میکنن؟برای ناهار یا شام هر از گاهی ؟یا سر بهتون میزنن ؟

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
وای اینو بمن یاد بده استارتر

کدومو میگی گلم عکسا نتیه🙈

بنظرتون کیک درست کنم ببرم یا ژله 

به نظرمن یه کیک بخرببرخودتوراحت کن،ازایناکه شکل هندوانس😂

پس خانواده شوهر تو هم مثل من سرد وبی خیال وبی معرفتن درسته ؟دعوتتون هم میکنن؟برای ناهار یا شام هر از ...

بهمون که اصلأ سرنمیزنن مگه اینکه خودم دعوت کنم که اونم ازهردوباریه بارشومیان،قبلناگاهی اوقات که مهمون داشتن ماروهم بامهموناشون دعوت میکردن،ولی ازوقتی پسرم دنیا اومده چون دلتنگیشومیکنن زودبه زود دعوتمون میکنن وزنگ میزنن احوالپرسی

منم مهمونام غريبه نيستن خانواده همسرم و خانواده خودم

پس همون یه مدل غذادرست کنی راحت تره،من سالادوژله هم درست میکنم،یه کیک‌خامه ای شکل هندوانه هم ازبیرون میگیرم،چون همزمان چهارماهگی پسرمم هست کیک میخرم

پس همون یه مدل غذادرست کنی راحت تره،من سالادوژله هم درست میکنم،یه کیک‌خامه ای شکل هندوانه هم ازبیرون ...

منم ميخوام كيك به شكل هندوانه بخرم

ژله هندوانه اي درست كنم با پفيلا و پشمك

سالاد هم دو نوع درست ميكنم 

غذا هم دو نوع

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم