2777
2789
عنوان

مغزم درگیره

80 بازدید | 9 پست

چجوری یه آدم نمیتونه با کسی انقدر راحت برقرار کنه نمیتونم روانی دارم میشم خداییش باهملاسیام اصن نمیتونم ارتباط برقرار کنم وحشتناک نیست ؟روزی ۸ ساعت 😐پارسالو چجوری من دوم اوردم خداییش میمونم حالم گرفتست

چگونه با هرکسی صحبت کنیم غلبه بر کم رویی و اظطراب اجتماعی و کتاب های مثل این ها رو بخون

آره ولی میدونی مشکل چیه احساس میکنم نمیخوان تو جمعشون باشم خیلی راحت با کسایی که نمیشناسم هم صحبت میشم اما الان واقعا نمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی میدونی مشکل چیه احساس میکنم نمیخوان تو جمعشون باشم خیلی راحت با کسایی که نمیشناسم هم صحبت می ...

شاید واقعا نمیخوان با تو باشند توهم بی محلشون کن اگر اینطوره ولی نظر صادقانه من رو بخوای اینه که سعی کن آدم های بهتر پیدا کنی و فقط در حد یه هم کلاسی: امروز چی داریم؟ خوندی برای امتحان؟ فلان معلم اذیت میکنم و.... در همین حد ارتباط داشته باشی نه بیشتر 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

شاید واقعا نمیخوان با تو باشند توهم بی محلشون کن اگر اینطوره ولی نظر صادقانه من رو بخوای اینه که سعی ...

نیست راستیتش من واقعاً ناراحتم خب نمیدونم چیکار کنم هیچ آدمی نیست من احساس بدی دارم وقتی مدرسم حالم گرفته میشه 

نیست راستیتش من واقعاً ناراحتم خب نمیدونم چیکار کنم هیچ آدمی نیست من احساس بدی دارم وقتی مدرسم حالم ...

اول خدا بعد 

خانواده  مامان بابا آبجی برادر سعی کن فقط خانواده خودت رفیق سی ولی غیر اون 

دخترخاله دختر عمه ( نه خیلی ولی خوبه)

خاله عمه عمو دایی بچه هاشون اینا باز نشد 

صبر کن تا بری دانشگاه اونجا وارد اجتماع میشی راحت میتونی ارتباط بگیری با آدما 

اول خدا بعد خانواده مامان بابا آبجی برادر سعی کن فقط خانواده خودت رفیق سی ولی غیر اون دخترخاله دختر ...

میترسم دانشگاه هم نشه🫥هعیب خسته شدم دانشگاهم شاید مث مدرسه چرا اخه اینجوریه اه از اون مدرسه. به اون مدرسه بهترین مدرسه اخرش هیچی 

میترسم دانشگاه هم نشه🫥هعیب خسته شدم دانشگاهم شاید مث مدرسه چرا اخه اینجوریه اه از اون مدرسه. به اون ...

ما از آینده خبر نداریم ولی یادت باشه چارلز بوکوفسکی میگه 

ترجیح دادم با خود مزخرفم تنها باشم چون بهتر از بودن با آدم های حقیری است که مدام سر هم کلاه میگذارند ، پتو را تا گردنم بالا کشیده و چشمانم را بستم .

آره دخترو هروقت خاطرت تنها شد سمت ارتباط با آدم ها نرو 

آسیب میبینی

ما از آینده خبر نداریم ولی یادت باشه چارلز بوکوفسکی میگه ترجیح دادم با خود مزخرفم تنها باشم چون بهتر ...

هعیب من هیچ وقت احساس تنهایی نمیکنم ولی تو مدرسه واقعا چرا خیلی تنهام الانم دوست دارم تنها باشم 

هعیب من هیچ وقت احساس تنهایی نمیکنم ولی تو مدرسه واقعا چرا خیلی تنهام الانم دوست دارم تنها باشم

شاید ولی اوکی 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز