2777
2789
عنوان

تاپ ناچ😍😍

77 بازدید | 5 پست

سلام اموزش مجازی زبان انگلیسی بصورت مجازی .. تعداد جلسات و تایم رو خودتون تعیین میکنید . تایم کلاس نیم تا یک ساعت

تعیین سطح میشید اگر تمایل داشته باشید🎀

پشتیبانی رایگان

کتاب های مکالمه و گرامر و واژگان تدریس میشه .تاچ استون  گرمر این یوز  و...

و میتونید کتاب رو خودتون انتخاب کنید

دوره ها جامع و کاربردی و تکنیکی

دوره اصطلاحات و مکالمه و گرامر واژگان ۵۰۴ و ضرب المثل

و... برگزار میشوند.

دوره خوشنویسی انگلیسی  اشانتیون است (۳جلسه و رایگان)

درصورت تمایل و ثبتنام به ایدی استاد پیام بدید . ویژه بانوان✔

روبیکا

@M76mmmo

ایتا

@Qr2023

تلگرام

@sunny2023n

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وااای تاپ ناچ خیلی خوبهحیف ک وسطای کلاس زبانم کتابو عوض کردن و باعث شد کلا از زبان زده بشم😑

ادامه  بده روحیت عوض میشه

تاچستون رو بخر  بخون

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
انشالله بعد کنکورم..🥲

انشاالله🤗