یعنی واقعا به نظر من مضخرفه😐حالا ولنتاین کادو بازی و... داره ولی اخه مگه ما عید نداریم یلدا نداریم مناستای مذهبیم که چون مسلمانیم و هرچی داره از خدا و اهل بیته انجام میدیم ولی واقعا فاز اونایی که کاج رو تزیین میکنن نمیفهمم خوش زده زیر دلتون؟😐
نه عزیزم ما مسلمونیم به اینا افتخار میکنم ولی خب اخه کریسمس😐
خب عزیزم ماهم ایرانی مسیحی هستیم دلیل نمیشه چون اکثریت مسلمانن روز تولد مسیح مقدس رو مضخرف خطاب کنید.
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
خیلی ها به احترام مسیح امروز رو جشن میگیرن ، ایرادش چیه؟
کاج تزئین شده تهاجم فرهنگیه؟
توی همه دنیا جشنه حتی عربستان
دلیل نمیشه به هر حال شما این سنت مذهبی رو مضخرف خطاب کنی
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
بینین من تا حدودی با نظرتون که شادیه و به علایق هم احترام بذاریم رو قبول دارم ✅اگه از اون لحاظه معلومه که عالیه اصلا ولی منظور من خودتحقیری و عدم شناخت از ایرانمون و دینمون و فرهنگمون هست مسلما کریسمس عالیه ولی چرا ما انقدر خود تحقیریم همون تزیین کاج و... ملت برای هفت سینم انجام نمیدن😐منظورم سلیقه هستاا
یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی ) ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج