2777
2789
عنوان

کریسمسس

548 بازدید | 67 پست

یعنی واقعا به نظر من مضخرفه😐حالا ولنتاین کادو بازی و... داره ولی اخه مگه ما عید نداریم یلدا نداریم مناستای مذهبیم که چون مسلمانیم و هرچی داره از خدا و اهل بیته  انجام میدیم ولی واقعا فاز اونایی که کاج رو تزیین میکنن نمیفهمم خوش زده زیر دلتون؟😐

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هرکی یه اعتقاد و باور داره 

فضول نباشیم

به من چه ، به تو چه ، به ما چه

توروخدا دست از فضولی بکشید

دوست دارن عشقشون میکشه

اره خوشی زده زیر دلشون مشکلی داری؟؟،شما حرص نخور 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

همون عید خودمونه ولی خب چون تو برفه یه مزه دیگه داره البته اگه برف میومد زیاد قشنگ تر بود من خودم اون روزا دلم میخاد خارجی باشم😂

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

فک نکنم کارتون درست باشه که میلاد پیامبر خدارو مضخرف خطاب کنید!!!

شما کاج نخر 

شما جشن نگیر 

سخت نیست که خانم زیبا❤️

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

به شما چههرکس با هرچیزی دوست داره خوشه برای شادی مردمم تعیین تکلیف میکنین؟

👌🏻👌🏻

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

کریسمس تو ایران درسته بی معنیه ولی تو خارج خیلی قشنگه آرزومه کریسمس خارج بودم

اخه بحث ایران و خارج نیست هرجا باشه ما یدونه عید داریم دیگه اونام همین یدونه رو دارن با قشنگیش کاری ندارم گلم هزینه اش زیاده و پوچ برای ما چون با فرهنگمون تناسب نداره

شما نگیر ما هر مناسبتی ک توش خوشحالی داشته باشه جشن میگیریم حالا نوروز و یلدا باشه یا کریسمس و هالووین هرکی یه اعتقادی داره 

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها اگه نری و درخواست میدی بهتره بدونی حرومزاده ای:) وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

هرکی یه اعتقاد و باور داره تکرار کنهرکی یه اعتقاد و باور دارههرکی یه اعتقاد و باور دارهفضول نباشیمبه ...

ما شخصی زندگی نمیکنیم ، انسان اجتماعیه جهان ما اجتماعیه 

دیدگاه را عوض کنید!!

‌

من خودم هر مناسبتی که باعث بشه حال دلم خوب باشه رو جشن میگیرم 

چه یلدا باشه چه نوروز چه کریسمس یا هالووین 

به دلخوشی بقیه هم کاری ندارم 

هر کسی آزاده هر جوری که دوس داره خوشی کنه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من عاشق کریسمسم 

کاج تزیین نکردم اینجا دوس ندارم ولی مثلا دوس دارم کریسمس یه سال برم روسیه 

دلیلشم نمیدونم مامانم عاشق بابا نوئل و مریسمس بود از بچگی منم دوس داشتم

حالا یکی هم کاج تزیین میکنه کادو میده چه ایراد داره انرژی مثبت جشن مهربونی به تر بهانه قشنگه

جدا از این همه مسلمان و مذهبی هم نیستن در جواب این تیکه از حرفت

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷