2777
2789
عنوان

بیاید توروخدا

64 بازدید | 12 پست

من دوماهه عروسی کردم تو عقد شوهرم جلوم دوباره تشنج کرد بعد میگف قرص میخورم ولی من قرص هاشو ندیدم در یخچال خودمون هم نمیزاره میزاره در یخچال مامانش یه بار دیدمش تو قوطی بود اسمش سیمیوال بعد زدم نوشته بود برای درمان بیمارهای صرع هس و جلوگیری از حمله های عصبی و میگیرنی

چی هست بچه ها خطرناکه ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید درمانش مشترکه و جزییه هر دارو برا چند تا چیزهشایدم صرع داره

ولی خوب تو عقد دوباره جلوم تشنج کرد یه بارخانوادمم بود یه بار دیگ هم خونه خودشون 

میترسم خطرناک باشه

بیماری صرع کشنده نیست اما ممکنه در هر زمانی غش کنه و خودش نمیفهمه و همیشه یکی باید کنارش باشه و حواس ...

واییییی خیلی ترس داره 

بعد تو عقد که مشکل پیدا کردیم خانوادش میگفتن بخاطر تو اینجور شده معلوم نیست از کی اینجوره اول نگفتن اینجوره بعد من که دیدم میگف بخاطر تو غصه خورده اینجور شده

بیماری صرع کشنده نیست اما ممکنه در هر زمانی غش کنه و خودش نمیفهمه و همیشه یکی باید کنارش باشه و حواس ...

اره اصلا نمی‌فهمه وقتی به هوش میاد اصلا یادش نمیاد چی شده تا چند دقیقه کلا گیجه

آره برای یکی از بستگانمون هم این اتفاق افتاد اما دختر داخل زمان عقد فهمید و جدا شد

خطرناکه نه ؟؟؟

منم موقعی فهمیدم کا‌نزدیکه عروسیم بود 

بعد حالا مامانم گفت برو اسم قرصش رو پیدا کن تا برم از داروخونه اینا بپرسم به نظرت به مامانم بگم چه قرصی میخوره که بره بپره یا خودم برم ؟؟؟

اصلا نمیدونم از اول اینجور بوده یا تازه شده خانوادش خو میگفتن بخاطر تو غصه خورده

خطرناکه نه ؟؟؟منم موقعی فهمیدم کا‌نزدیکه عروسیم بود بعد حالا مامانم گفت برو اسم قرصش رو پیدا کن تا ب ...

بنظر من قبلش هم اینطوری بوده فقط نمیخواستن بگن حالا خودت یا مامانت فرقی نداره اما بازم بهتره بری تحقیق کنی

خطرناکه نه ؟؟؟منم موقعی فهمیدم کا‌نزدیکه عروسیم بود بعد حالا مامانم گفت برو اسم قرصش رو پیدا کن تا ب ...

آره دیگه میگم هر لحظه ممکنه غش کنه خودش نمیفهمه خدایی نکرده ممکنه وقت رانندگی اینطوری بشه یا وسط خیابون باید خیلی مراقب بود

بنظر من قبلش هم اینطوری بوده فقط نمیخواستن بگن حالا خودت یا مامانت فرقی نداره اما بازم بهتره بری تحق ...

ارع همون خودم که اجازه نمیده تنها برم بیرون میگم مامانم بره بپرسه تا اگه خیلی خطرناکه یه کاری کنیم تا دیر نشده 

آخه خیلی بیخوده بخاطر غصه خوردن اینجور بشع ولی بازم زیر بار نمیرن

ارع همون خودم که اجازه نمیده تنها برم بیرون میگم مامانم بره بپرسه تا اگه خیلی خطرناکه یه کاری کنیم ت ...

همین که زیر بار نمی رن بفهم دلیلی داره آره واقعا یه کاری کن تا بعدا پشیمون نشی