2777
2789
عنوان

بلو بانک

1390 بازدید | 10 پست

من یه پولی گذاشتم تو بیگ باکس بلو بانکم دو روزه موعدش تموم شده پولم برنگشته به حساب اصلی   و اون باکس پاک شده 

کسی تجربه داره؟ پشتیبانی هم زنگ میزنن هی میگن ۲۴ ساعت دیگه

چه غلطی کنم ممکنه بانک سامان پولمو بخوره؟

بلو بانک چجوریه من بلد نیستم باهاش کار کنم...وام میده؟؟؟؟ میتونیم برداشت کنیم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بلو بانک چجوریه من بلد نیستم باهاش کار کنم...وام میده؟؟؟؟ میتونیم برداشت کنیم؟

وام آره بر اساس میانگین موجودی جساب میده  برداشت هم آره

ولی فعلا من پول خودمو نمیتونم بردارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام آره بر اساس میانگین موجودی جساب میده برداشت هم آرهولی فعلا من پول خودمو نمیتونم بردارم

چرا نمیتونی برداری؟؟؟ 

شما تاحالا وام گرفتی؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

چرا نمیتونی برداری؟؟؟ شما تاحالا وام گرفتی؟

آره یه بار گرفتم ۱۰ تومن سقفش برای بار اول ده تومنه

نمیدونم پس انداز سه ماهه با سود گذاشتم سه ماه تموم شد برنمیگرده به حساب اصلیم هفته دیگه واسه ماشسن باید تکمیل وجه کنم موندم چه غلطی کنم

آره یه بار گرفتم ۱۰ تومن سقفش برای بار اول ده تومنهنمیدونم پس انداز سه ماهه با سود گذاشتم سه ماه تمو ...

ای بابا چه بد 

حل میشه نگران نباش