2777
2789
عنوان

میتی هستم

132 بازدید | 13 پست

سلامممممممممممممممممممم داروهای گیاهی می خواین بفرمایین توی کانالم توی تل گرام 

شماره ام توی امضام هست اما با این شماره توی تل گرام نیستم یه پیامک معمولی بدین تا لینک کانال رو براتون بفرستم بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

سوالی هم دارین بفرمایین منم می گم چه داروهاییی دارم 

راستی یه گروه دارم که لینکش توی کانالم هست اونا داروها رو استفاده کردن خواستین بیاین ازشون در مورد کیفیت و کمیت و تاثیر گذاری داروها بپرسین 

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

واسه اب کردن شکم و جوش زیر پوستی لطفا از این جوشا که تجمع چربی هست و زیر نور  زیاد معلومه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم خوبی شما میدونی واس پرمویی جنین و زیبایش چی بخورم؟؟؟

واسه  زیبایی گلابی بده باباش 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
سلام عزیزم خوبی شما میدونی واس پرمویی جنین و زیبایش چی بخورم؟؟؟

زیتون برای پرمو شدن عالیه 

زیبایی جدا از بحث ژنتیک نیست عزیزم اما یبوست داشته باشی توی دوران بارداری رنگ پوست تیره میشه 

زیتون برای پرمو شدن عالیه  زیبایی جدا از بحث ژنتیک نیست عزیزم اما یبوست داشته باشی توی دورا ...

روغن زیتونو تو غذام بریزم یا با سالاد کاهو

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
دو سه روز دیگ اقدام میکنم گلابی هم خورده شوهرم اما اگ امروز و فردا بخوره تاثیر داره چندتا بخوره؟؟؟

نمیدونم دیگه فقط در همون حد اطلاع داشتم

واسه اب کردن شکم و جوش زیر پوستی لطفا از این جوشا که تجمع چربی هست و زیر نور  زیاد معلومه

برای جوش هات تنظیم کننده قاعدگی دارم تضمینی که عالیه قیمت 17 تومن 

برای اب شدن شکم یه نرم افزار اندروید هست به اسم شکم شش تکه عالیه 

روغن زیتونو تو غذام بریزم یا با سالاد کاهو

منظورم فقط موقع اقدام نیست کل دوران بارداری مراقب باش یبوست نداشته باشی 

روغن زیتون هم تا حدی که می دونم خوردن زیادش توی بارداری مجاز نیست 

فلفل دلمه ای 

سیب با پوست 

هویج و ... یبوست رو از بین می برن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز