2777
2789
عنوان

با رفع فیلترا

148 بازدید | 11 پست

یاد حرف تئوریسین اصلاح طلب افتادم : تغییر دادن فکر مردم برای ما از اب خوردنم اسون تره .... 

خوشحال باشید 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من واتساپو نصبیدم میگه این درج نامه برای شما باز نمی‌شود و مجاز نیس یه همچین چیزی چه کنم؟؟؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

آب مون قطعه 

برقمون قطعه 

شاخص آلودگی هوا بالای 170 که مدارس تعطیل شده

با پاور بانک نشستیم سر کلاس انلاین

طلا گرمی 5 میلیون 

دلار بالای 70 تومن 

ولی عوضش دیگه بدون فیل تر شکن میریم واتساپ و گوگل پلی🥺

از شدت شادی اشک تو چشمام جمع شد😢

از گوشت و برنج و مرغ و روغن و... هم نگفتم 

بذار نگم😒

.Pain🔥you made me a believer

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ماشالله رای دادنای مردم باشه کیو اوردددن خداوکیلی

کلا بیست و چند میلیون زوری  رای دادن 

بعدم اقای ایکس و اقای ایگرگ فرقی ندارن همه توسط/شورای نگهبان بررسی دقیق  تایید صلاحیت شدن 

اگه اقای ایکس بده چرا تایید صلاحیت شده اگه خوبه چرا فکر میکنین نباید میومد؟

همه چیز گردن مردم انداختن بی مسئولیتیه 

کشوری که چهل و چندساله تحریمه کم کم از لحاظ زیرساخت  نیمه مخروبه میشه حالا هرچقدرم یه عده شعار بدن 

امکان تبادل کالا و محصول یواش یواش به صفر میرسه 

تغییر چهره واضح خاورمیانه هم بدترش میکنه 

نهایتا پناه به خدا میبریم دیگه حالا

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ماگذراندیم .......

خداروشکر واقعا 

برق نداریم 

گاز نداریم

اب نداریم 

طلا شد 5

دلار شد 80

الودگی ماشالله بالا 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» ❌چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

منم.میگن تا آخرهفته وصل نمیشه باوجوداینکه رفع فیلترم شده

مرسی گلم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙