2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

توروخدامیشه بگی من کی خوب میشم ؟ چندوقت دیگه ؟ هیچ دوادکتری روم اثرنداره پنج ساله اذیتم

بهتون دارن میگن یچیزی رو دست نزنید و بزارید همینطوری باشه تا موقعیت بعدی. 

حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید و بزارید پزشک درمان کنه و بگه دقیقا مشکلتون چیه. خودتون بیماری رو تشخیص ندید و یا از عطاری و طب سنتی کمک نگیرید. نگران نباشید نتیجه یک آزمایش یا سونوگرافی خیلی خوب میشه. اگه رو برنامه پیش برید هیچ نگرانی نداره. خوشحالی اومده و دارن از خبر خوب برای سلامتیتون بهتون میگن. دارن میگن ممکنه لازم باشه جا به جا بشید و یا محل زندگیتون رو عوض کنید چون ممکنه هوای اون محیط آلوده باشه یا آب اون منطقه آلوده باشه، باید دورشید از این مکان تا سلامتیتونو بدست بیارید. 

ایا با. N ازدواج میکنم؟ دانشگاه چی قبول میشم رشته تجربی ام؟

عزیزم ناله شما درباره همسر ایندت خیلی مفصله درخواست فرستادم قبول کن برات توی شخصی ارسال کنم. 

اما راجب تحصیلت چیزی نگفتن

فروردین

هرچی حس می کنی درموردم بگو اخلاق یا ظاهر .ماه 

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌