2821
2789
عنوان

اقدام

101 بازدید | 6 پست

عزیزای دلم سلام وقتتون بخیر باشه. 

من 20 سالمه و تو اقدامم. منکه رفتم پیش دکتر بهم گفت pco هستم خواست سونو بدم منم رفتم برای سونو و دکتر گفت حجم تخمدان سمت چپ 29cc و حجم تخمدان سمت راست 22cc هستش و فولیکول های ریز متعدد دارم که کمتر از 8 م م اندازشونه.دکترم بهم مدروکسی پروژسترون پنج میلی‌گرم داد که به مدت هفت روز و روزی دوتا مصرف کنم و متفورمین که ده روز و هر روز پنج عصر یدونه بخورم منم مصرف کردم و چهار روز بعد تموم شدن قرص مدروکسی پریود شدم و بشدتتتتت خون ریزی داشتم و لخته خون.روز دوم پریودی باز رفتم پیش دکترم و ایشون قبلا ازم پرسیده بود جنسیت چی دوست داری و منم گفتم پسر، بهم رژیم غذایی داده بود و سه تا دونه قرص فلوکونازول 5 و برای روز دوازدهمم هم یه سونوگرافی فولیکول نوشت. من رژیمو رعایت کردم و سونوگرافی رو رفتم و یدونه فولیکول 15 تو تخمدان چپم بود و حجم تخمدان سمت چپم 17cc و حجم تخمدان سمت راستم 18ccشده بود. دکترم روزهای اقدام رو برام نوشت و گفت دو تا دو نیم ساعت قبل رابطه یدونه فلوکونازول بخور. منم همه چیز رو رعایت کردم. میخواستم بدونم کسی شرایط من رو داشته که باردار شده باشه؟ 

ممنون که وقت گذاشتید و خوندید🙂✨

من ۵ماهه اقدامم تازه میخوام برم سونو سایز فولیکول ببینه دارو بده

راستیتش من یه حس ششمی خیلی قوی عضو خانوادمونه یکی هم جزو دوستانمه جفتشون بدون اینکه درجریان اقدامم باشن بهم گفتن اطرافت بارداری هست. اونی که عضو خانوادمه گفته دوقلو برات اومده تو ماه دی. منم خیلی باور ندارم یعنی چندین ساله که میبینم به هرکی هرچیزی میگه مو نمیزنه و اتفاق میوفته اما خب ترجیحم اینه که از لحاظ علمی دنبال بارداری باشم و میخوام بدونم با این سایز فولیکول و این مشکل امکانش هست یا نه. 

شماهم ایشالا خیلی زود خبر مامان شدنت رو بهمون میدی مهربونم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر ازت خواهش میکنم التماست میکنم

درباره ی شاغل شدنم بگی میتونم شاغل بشم؟ اگه اره و استخدامیه برای کدوم ارگان بخونم؟ کلا سر در گمم واسه اموزش پرورش بخونن که البته معلوم نیست رشته امو بخواد یا ن

یا برای کارمندی

چون منابعشون کلا متفاوته و فقط یکیشو میتونم

یا هم کلا قید استخدامیارو بزنم و الکی وقتمو هدر ندم و خودمو بچه ها مو اذیت نکنم

تورو خدااااا جوابمو بده

انشا الله هر چی از خدا میخوای به خیر بهت بده

اسی اگه اومدی سایت ذزخواستم قبول کن .کارواجب دارم. دعات میکنم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.