2777
2789
عنوان

کیا بچشون درگیر دیابت نوع یک هست

425 بازدید | 12 پست

از دیروز حال خودمو نمیدونم

پسر پنج ساله ام درگیر دیابت شده بستریه

احساس میکنم تو یه اتاق تنگ و تاریک گیر افتادم 

اینده ی بچم چی میشه؟ 

هیچی نمیشه

من بچه ندارم

ولی اینهمه آدم دیابتی تو دنیا هست

با رعایت رژیم و مصرف انسولین کنترل میشه به راحتی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس میگن چین داره دیابت نوع یک رو با روش سلول های بنیادی حل میکنه انشاالله چند سال دیگه درمان میشه

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

آدم بچه اش میخوره زمین میمیره و زنده میشه  حق داری نگران باشی

ولی خوشبختانه علم‌ جوری پیشرفت کرده بچه های دیابتی میتونن مثل یه آدم عادی عمر کنن 

پس سعی کن کنار بیای با این قضیه و دیابتی بودن بچه رو ضعف بزرگی نشون ندی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

من پدربزرگم رو بخاطر دیابت از دست دادم ، خیلیم یهویی یهو بعد چند سال انسولین و قرث مصرف کردن قندش زد بالا😔

و مادرم هم درگیر دیابت شده بود یهو قندش زد بالا ، پی درمانش رو گرفتیم خدارو شکر کرمان یه نفر تونست کمک کنه مادرم خوب بشه ، خیلی نگران بودیم😔❤️ الهی خدا حال همرو خوب کنه ، همه بیماران شفا پیدا کنن☘️